Αρχική » , » Μπαν-Αννα δράμα!

Μπαν-Αννα δράμα!

Βananarama= αγγλικό, θηλυκό ποπ ντουέτο. Μπαν-Αννα δράμα= Η Διαμαντοπούλου υπουργός Παιδείας στην Ελλάδα.

Έχουμε και λέμε: 

α) Δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα χιλιάδες ντάνες από βιβλία στα σχολεία (και το 2012 μάς... μπαίνει ολοταχώς). 

β) Η πανελίστρια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, σύμφωνα με τον ΓΑΠ και την συγκυβέρνηση Παπαδήμου, τυγχάνει ικανότερη όλων στα της Παιδείας. 

γ) Η ίδια κυρία, που δεν μπορεί να μοστράρει τα δέοντα σχο­λικά βιβλία, παρουσιάζει άλλα, π.χ. το βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού και του Γιάννη Στουρνάρα «Η βαθιά ελ­ληνική κρίση». 

δ) Η περί ης ο λόγος μανδάμα προσφέρει συμβουλές πώς να ξεπεράσουμε την κρίση. 

ε) Η προ­αναφερθείσα έχει «λύσεις» όχι μόνο διά την χώραν της φαιδράς πορτοκαλέας αλλά και για τη γηραιά ήπειρο ολάκερη! 

στ) Πριν από την παρουσί­αση του βιβλίου, βγαίνει επί μία ώρα και βάλε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. 

ζ) Ισχυρίζεται ότι το 92% των βιβλίων εκτυπώθηκε και διανε­μήθηκε. Προβληματάκια μόνο διαπι­στώνει η κυρά σε «κάποιους κεντρικούς δήμους». 

η) Με το βλέμμα σταθερό ωσάν συναγρίδα κατεψυγμένη «καρφώνει» τους πολεμίους της, το­νίζοντας ότι από τον Οκτώβριο το εκπαιδευτικό έργο γίνεται κανονικά! 

θ) Ακούγεται ότι στις δημοσκοπήσεις της Α' Αθήνας... πατώνει. 

ι) Αν δεν εκλεγεί, θα είναι δράμα για τον ελλη­νισμό. 

Ελα μπαν-Αννα 

Εντελώς δωρεάν μοιραζόμαστε μα­ζί σας αποσπάσματα από τις σκέψεις της Άννας: «Το ευρώ δεν είναι απλώς ένα νόμισμα, αλλά μια ανολοκλήρω­τη πολιτική. Όταν ολοκληρωθεί, θα οδηγήσει σε μια Ε.Ε. που θα λειτουρ­γεί ως "κράτος"». Η Άννα δεν είναι απλώς μια Διαμαντοπούλου, αλλά μια ανολοκλήρωτη πολιτικός. Όταν ολοκληρωθεί, θα μοιράσει σχολικά βιβλία ακόμα και στα ΚΑΠΗ. 

Πάμε ακόμα έναν στοχασμό: «Η Δημοκρατία χρειάζεται χρόνο. Ούτε γίνεται να κινούμαστε με αλλόφρο­να - βίαιο τρόπο ούτε να μεταθέτουμε συνεχώς τις λύσεις των μεγάλων θε­μάτων για το μέλλον. Το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει αίσθηση του χρό­νου» . Η Διαμαντοπούλου χρειάζεται χρόνο. Δεν γίνεται να της ζητάμε φέ­τος να κάνει αυτό που έπρεπε να έχει κάνει από πέρυσι. 

Και το καλύτερο (στην παρουσίαση της δράσης «Ακαδημία Πλάτωνος - Οι δρόμοι της γνώσης»): «Σε μια επο­χή όπου οι πολιτικοί βάλλονται, και όχι άδικα, θα χρησιμοποιήσω μία φράση που αποτυπώνεται στον "Πο­λιτικό" του Πλάτωνα: ο πολικός (σ.σ.: σε αρκούδα αναφέρεται;) -και κατ' επέκταση η πολιτική- είναι τη τέχνη (σ.σ.: κι άλλο λάθος) της σύνθεσης». 
Ηθικό δίδαγμα: Η Αννούλα κέρδισε Πλάτωνα σε λαχειοφόρο της πασοκάρας ή της Μπίλντερμπεργκ. Καλοδιάβαστος!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/12/2011)

1 σχόλια:

  1. Tην αδικείτε με τα σχόλιά σας για τα σχολικά βιβλία.
    Η Αννα πάντοτε φρρόντιζε να δικαιώνει το επίθετό της. "Διαμαντο-πούλου". Δηλαδή τα διαμάντια (= σχολικά βιβλία) στον... ΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger