Αρχική » , , » Πατρίς, θρησκεία, επιτόκια

Πατρίς, θρησκεία, επιτόκια

Ο πατριωτισμός του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι έννοια με διασταλτικές ιδιότητες. Τεντώνει περισσότερο κι από γυναικείο καλσόν. 

Ακολουθεί απομαγνητο­φώνηση του διαλόγου του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Γιώργο Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 (13/12/2011). Κρατήστε την για το αρ­χείο σας:
Γιώργος Παπαδάκης: Πρόεδρε, τα χρήματα μας τα δίνουν με τους όρους που εκείνοι βάζουν, χωρίς εμείς να τους διαπραγματευτούμε. 
Γιώργος Καρατζαφέρης: Συμφωνού­με, εντάξει. Εγώ σου λέω ότι λένε... «από αύριο θέλουμε και τη γυναίκα του Καρατζαφέρη ή του Παπαδάκη. Δεν στα δίνω, ρε. Δεν στα δίνω». Τι θα κάνεις; Μα πες μου, τι θα κάνεις, Γιώργο. Πά­με παρακαλώντας κι όταν παρακαλά­με, βάζουν όρους. [...] Επί της ουσίας πες μου. Παραδάκι πες μου. Πώς θα πληρώσω; Παραδάκι.
Γ.Π.: Φοροδιαφυγή.
Γ.Κ.: Άλλο παραμύθι αυτό. Εγώ σου λέω τη συλλαμβάνεις όλη τη φοροδια­φυγή, που δεν μπορείς να τη συλλάβεις. Όλη. [...] Δεν φτάνει, Γιώργο. Έχουμε κάνει ένα υπερχρεωμένο κράτος, που οι τόκοι είναι τόσοι πολλοί, που δεν μπορείς να τους πληρώσεις ποτέ. Άρα λοιπόν, επειδή θέλω λεφτά την προσε­χή πενταετία ώσπου να σταθώ στα πό­δια μου, πρέπει να βρίσκω τα λεφτά για να μην τιναχτεί το σύμπαν. Τα λε­φτά, λοιπόν, μου τα δίνουν με άγριους όρους. Λες: «Θέλεις; Πάρ' τα. Με αυ­τούς τους όρους. Αλλιώς σταμάτα να τα παίρνεις». 

Πνεύμα και ηθική 

Γ.Π.: Όρους όμως που περιορίζουν τη λαϊκή κυριαρχία; Όρους οι οποίοι σκλαβώνουν τον Έλληνα πολίτη; 
Γ.Κ.: Ποιος σου είπε, Γιώργο, ότι δεν έχεις δίκιο; Υπάρχει μια ταινία η οποία τώρα παίζεται στους κινημα­τογράφους. Είναι αμέσως μετά τον πόλεμο. Είναι εκπληκτική ταινία. Κι έχουν έλθει στην Ιταλία όλοι .αυτοί οι Πακιστανοί που πολεμούσαν στο πλευρό της Μεγάλης Βρετανίας ενα­ντίον των Ιταλών. Και είναι οι Ιταλί­δες με τα παιδάκια τους και χειροκρο­τούν. Και κατεβαίνουν όλοι αυτοί οι Πακιστανοί και χαϊδεύουν τα παιδά­κια, τα αγοράκια, 10,9,8 ετών, στα ποδαράκια τους, στ' αυτά και οι μά­νες τα σπρώχνουνε. Και λέει μία Αμε­ρικανίδα που έχει πάει εκεί. «Τι είναι αυτό που κάνουνε; Τι μάνες είναι αυ­τές;» Και της λέει ο Ιταλός: «Από το να τα δει νεκρά, προτιμά αυτό». Φο­βερή ταινία, ανατριχιάζεις. Σου βγαί­νει η ψυχή. Γιώργο, είμαστε στη θέση της μάνας της Ιταλίδας. Αυτό να κα­ταλάβεις. 

Ηθικό δίδαγμα: Αν κεφάρουν τα παιδιά μας οι πιστωτές, η ιδεολογία του ΛΑΟΣ επιτρέπει να τα πασάρουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-15/12/2011)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger