Αρχική » » (Π)αστρικές προβλέψεις

(Π)αστρικές προβλέψεις

Τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε. Διαβάζουμε τα άστρα, τον καφέ, το χέρι, το πόδι και τον σβέρκο ακόμα! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Φώτης Κουβέλης): Στο κόμμα της αποβουτυρωμένης νεοταξικής αριστεροφάνειας που ιδρύσατε («Δημοκρατική Αριστερά») θα γίνει αληθινός συνω­στισμός! Αφενός έχετε στις τάξεις σας μια κυρία που μπορεί άνετα να κατο­χυρώσει τα δικαιώματα... εμπορικής χρήσης της λέξεως «συνωστισμός», τη Μαρία Ρεπούση. Ή άχρι πρότινος δι­ασημότατη κυρία ανέλαβε ολόκληρο τον τομέα της Παιδείας (!) στο κόμμα και εξελέγη στην κεντρική επιτροπή. Η κυρία Ρεπούση είναι εκείνη που έγραψε για το...στρίμωγμα των Σμυρνιών στην προκυμαία της πόλης το 1922, όταν περίμεναν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν από τους Τούρ­κους συμμάχους μας. Οι υπηρεσίες που προσέφεραν οι Τούρκοι ήταν ακούσια ευθανασία με χαντζάρες και τυφέκια. Επίσης, το 2012 προδιαγρά­φεται λαμπρό, μια και εσείς χαίρετε της εκτίμησης και της στήριξης του Γιάννη Κακουλίδη, του χιουμορίστα διαφημιστή. Μόλις βάρεσε φαλιμέντο η εταιρία του Upset! και θα έχει μπόλι­κο χρόνο να ασχοληθεί με το κόμμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ανδρέας Παπανδρέ­ου): Λόγω της διάρρηξης των δεσμών του πνεύματός σας με τον ένσαρκο φορέα του (έτσι λέγεται κομψά ο θά­νατος), η νέα χρονιά δεν πρόκειται να φέρει ιδιαίτερες αλλαγές στην κατάστασή σας, η οποία θα παραμείνει σταθερή μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου. Και το 2012 μερικοί ζώ­ντες θα ενθυμούνται ένα συμβόλαιο που είχατε υπογράψει με την Ιστορία και θα το μνημονεύουν υπομειδιώντας. Το καλό είναι ότι δεν το θυμά­ται η Ιστορία διότι πάσχει από Αλτσχάιμερ. Άρα δεν πρόκειται να σας γυ­ρέψει τα ρέστα για την αθέτηση της υποσχέσεως. Ο πρωτότοκος γιος σας, ο Γιώργος, δεν πρόκειται να σταμα­τήσει την καμπάνια αναγνωρισιμότητας του επιθέτου σας - αν και οι πε­ρισσότερες μνείες για την αποκαλού­μενη «δυναστεία» σας θα είναι κάπως αρνητικές. Η πολιτική παρακαταθή­κη που αφήσατε πίσω τηρείται κατά γράμμα. Γίνεται στ' αλήθεια... ό,τι να 'ναι και όλα πάν' κατά διαόλου. 

ΚΡΙΟΣ (Αδόλφος Χίτλερ): Από το καζάνι, στο οποίο μάλλον σιγοβράζετε, ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον των άλλων. Το δικό σας το γνωρίζετε και γι' αυτό το 'χετε ρίξει στην παλα­βή. Οι Έλληνες, στους οποίους χρω­στούσατε μπόλικο γδικιωμό ένεκα μα­χών Ρούπελ και Κρήτης, φαίνεται να βρίσκονται πάλι στο καναβάτσο. Πά­λι θα διαψευστείτε και θα μασουλάτε άσκοπα το κολοβό μουστακάκι σας. Η στρουμπουλή κομπλέξα διάδοχός σας, η Μέρκελ δηλαδή, δεν θα τα κα­ταφέρει να μας αφανίσει. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger