Αρχική » , , » ΟΡΓΗ ΣΤΑ Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΩΝ «ΛΑΘΡΑΙΩΝ»

ΟΡΓΗ ΣΤΑ Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΩΝ «ΛΑΘΡΑΙΩΝ»

  Ληστείες, ναρκωτικά, φόνοι, πορνεία. Επιστολή-σοκ κατοίκων, που φωνάζουν στον Παπουτσή «ως εδώ»! 
• Όμηροι των «λαθραίων», που πλημμυρίζουν μόλις σουρουπώνει τα στενοσόκακα των Πατησίων, νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής. Στην επιστολή κόλαφο που απέστειλαν με περίπου 400 υπογραφές στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την καθημερινότητά τους (ανεξέλεγκτη πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες) και ζητούν να δοθεί μια αποτελεσματική λύση, αλλιώς, λένε, θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. 

Τελευταία σκληρή προειδοποίηση με επιστολή κόλαφο, που συνοδεύεται από περίπου 400 υπογραφές με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, αποστέλλουν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Στην ενυπόγραφη καταγγελία περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα ο...
καθημερινός βίος αβίωτος των φιλήσυχων δημοτών (ημεδαπών και αλλοδαπών), που νιώθουν στο πετσί τους την εγκληματική συμπεριφορά από τα καραβάνια λαθραίων παραβατικών που έχουν καταλάβει το κέ­ντρο της πρωτεύουσας. 

«Η επιστολή καταγγελία θα είναι σκλη­ρή, όπως σκληρή είναι και η καθημερινότητά μας» επισημαίνουν οι πολίτες, που αναγκάζονται λίγο μετά τη δύση του ηλίου να περ­πατούν δύο και τρεις μαζί για να μην ξαναζήσουν τον εφιάλτη της 10ης Μαΐου 2011, όταν μαχαιροβγάλτες κατέσφαξαν στη γωνία της 3ης Σεπτεμβρίου 59 τον άτυχο νοικοκύρη Μανώλη Καντάρη, που πήγαι­νε τη γυναίκα του στο μαι­ευτήριο για να γεννήσει το παιδί χους. 

Λεηλασίες 

Η πάλαι ποτέ υγιής γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, από την πλατεία Βικτωρίας ως την πλατεία Κολιάτσου και στο τετράγω­νο του τρόμου (πάρκο Φιξ, Γκράβας, Αχαρ­νών, ΗΣΑΠ Κάτω Πατησίων), καταδυνα­στεύεται και μετρά άδικες ανθρωποκτονίες από τους υπανθρώπους των γκέτο. Οι κά­τοικοι ζωντανεύουν στην καταγγελία τους φοβερές μορφές λεηλασίας και εσωτερικής τρομοκρατίας, και βγάζουν άφοβα τη μά­σκα στα εκτελεστικά όργανα των μαφιόζι­κων κυκλωμάτων, απευθυνόμενοι για βο­ήθεια σε έναν πρώην συνδημότη τους (τον Χρήστο Παπουτσή), «γέννημα θρέμμα» της περιοχής, όπως του λένε περιπαικτικά, που λησμόνησε εύκολα, ζώντας τώρα σε ασφα­λείς περιοχές με στρατιά σωματοφυλάκων να τον ακολουθούν. 

Λεφούσια Αφρικανών και Ασιατών πλημμύρισαν τα στενοσόκακα των Πάτη­σίων. Έρχονται από τα βόρεια σύνορα με πλαστά χαρτιά, αποβιβάζονται στην Ομό­νοια – Μενάνδρου, Κεραμεικό, πλατεία Βά­θη και Άγιο Παντελεήμονα- και αναζητούν φτηνή στέγη στα Πατήσια. 

«Πρόθυμοι» Έλληνες με μαϊμού-συμβόλαια (μιλημένοι από τα αφεντικά της ιδιότυπης μαφίας) περιγράφεται ότι τους στε­γάζουν σαν τα ποντίκια σε υπόγειες χα­μοκέλες και υποβαθμισμένες πολυκατοι­κίες εισπράττοντας ευρώ με το κεφάλι και καθιστώντας το γκέτο παράδεισο φοροδι­αφυγής. Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Αλγερινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί προσεγγίζονται από τους μαφιόζους και για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην πιάνουν δουλειά: Κλοπές, ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις και πορνεία. Εμπορία ναρκωτικών και «πιάτσα»· αντρι­κή και γυναικεία. 

Οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι τις βρα­δινές ώρες από το ύψος της πλατείας Αμε­ρικής ως το τέρμα Πατησίων, στα πεζοδρό­μια που οι μανάδες έχουν βγάλει βόλτα τα παιδιά τους ή κάνουν τα ψώνια τους, δί­πλα τους εκπορνεύονται λαθραίοι με τον πιο χυδαίο τρόπο. Εάν κάποιος από τους κατοίκους τούς κάνει παρατήρηση, οι πόρ­νες τούς επιτίθενται. 

Υπήρξαν περιστατικά που λαθραίες Αφρικανές εκδιδόμενες χίμηξαν με τα νύ­χια τους σαν ύαινες και χαράκωσαν στο πρόσωπο περαστικούς με ορατό τον κίν­δυνο μετάδοσης σοβαρών ασθενειών, ακό­μα και με τον ιό του AIDS. Το πάρκο Φιξ, που κάποτε αποτελούσε όαση περιπάτου για τους βέρους Αθηναίους, κατάντησε άσυλο «βρικολάκων», ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά διαρκών σεξουαλικών πα­ρενοχλήσεων γυναικών μέρα μεσημέρι, που εξαναγκάζουν τους συζύγους τους να αφήνουν τις δουλειές τους για να τις συ­νοδέψουν στο σπίτι. 

Η Αστυνομία έχει σηκώσει ψηλά τα χέ­ρια και έχει παραιτηθεί αμαχητί ομολογώ­ντας ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα». 

Οι κάτοικοι της περιοχής, απευθυνόμε­νοι στον Χρήστο Παπουτσή, κλείνουν την επιστολή τους σημειώνοντας ότι ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι. 

«Κύριε υπουργέ», γράφουν, «σας ενη­μερώνουμε ότι, αν δεν κάνετε σύντομα κά­τι το αποτελεσματικό, θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων ή να πάρουμε την κατά­σταση στα χέρια μας ή να καταφύγουμε για βοήθεια στη Χρυσή Αυγή». 

.........................................................................................................................................................................

Απειλούν ότι θα φωνάξουν τη Χρυσή Αυγή να καθαρίσει. 

ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ομαδική καταγ­γελία των κατοίκων επιτακτικά ζη­τείται από τον Χρήστο Παπουτσή: 

Να περιμαζέψει τα εγκληματικό στοιχεία σε στρατόπεδα ή άλλους φυλασσόμενους χώρους έως την απέλαση τους, που δεν είναι απα­ραίτητο να είναι ξενοδοχεία πέ­ντε αστέρων. «Εάν θέλουν οι κύρι­οι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ τέτοιες ανέσεις, ας τα πληρώσουν από την κρατική επιχορήγηση των κομμά­των τους» επισημαίνεται. 

 Να δημιουργηθεί τετραψήφιο νούμερο, ώστε οι πολίτες να κα­ταγγέλλουν τη μαφία των ακινήτων που αγοράζει σπίτια στο υποβαθμι­σμένο κέντρο σε εξευτελιστικές τι­μές, νοικιάζοντάς τα σε λαθραίους. 

Να σταματήσει ο δήμαρχος Καμίνης να χορηγεί εγκρίσεις λει­τουργίας σε αιτήσεις αλλοδαπών για καφέ, Ιντερνετ καφέ και μπαρ που μεταβάλλονται σε χώροι δια­φθοράς (μαστροπείες, ναρκωτι­κά, πορνεία). «Για κάθε 50 ψήφους που κερδίζετε αφήνοντας αυτούς να σουλατσάρουν ελεύθεροι, χάνετε κατ΄ αναλογία από αγανάκτηση 50.000», προειδοποιεί τον κ. Παπουτσή η ομάδα το κατοίκων των Πατησίων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τον «μαυρίσουν» σης επερχόμενες εκλογές παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους (θα καταφύγουν για βοήθεια στη Χρυσή Αυγή) και ψηφίζοντας άλλους πατριωτικούς κομματικούς σχηματισμούς.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-19/12/2011)

1 σχόλια:

  1. Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΥΡΙΟΣ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ''ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger