Αρχική » , » Ντρουμπουντρούμ!

Ντρουμπουντρούμ!

Τα κοσμήματα βροντούν. Οι δαχτυλιδιές αστράφτουν. Οι τηλεθεατές τα χάφτουν κι η Έλλη Στάη ανησυχεί για την κρίση. 

Την ωραία εκπομπή «ΝΕΤ WEEK» που παρουσίασε τη Δευτέρα η κυρία Έλλη Στάη δεν έτυχε να την παρακολουθήσει ο ειλικρινώς υμέτερος. Ωστόσο, έγινε αντιληπτό πόσο σημαντική ήτο η απώλεια από μια πε­ριήγηση στο Διαδίκτυο που πραγμα­τοποιήθηκε την επομένη και δη... στο blog nonews-news.blogspot.com. Ίσως η κρατική τηλεόραση, στο πλαίσιο της περιοριστικής πολιτι­κής, να υποχρέωσε την κυρία Στάη να έρθει κατάφορτη με τον θησαυ­ρό του Αγαμέμνονα ώστε να χρεια­στούν λιγότεροι φωτισμοί. Το χρυ­σό και η πλατίνα όχι μόνο μας φέρ­νουν πιο κοντά αλλά δεν χρειαζόμα­στε να αναβοσβήνουμε διακόπτες και να καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Γι' αυτό στις πυραμίδες των Φαραώ της Αιγύπτου δεν θα βρείτε ούτε έναν γλόμπο - όσο κι αν ψάξε­τε. Η κουβεντούλα της δεινής δημο­σιογράφου με τον υπουργό ήταν συναρπαστική. Αυτό τουλάχιστον θα πίστευαν όσοι δεν είχαν ξαναδεί ού­τε εκπομπή ούτε καν μια οποιαδήπο­τε συσκευή τηλεόρασης. 

Στυλοβάτισσα 

Όπως διακρίνεται στη φωτό υπ. αριθ. 2, ο κ. Γιαννίτσης παραδόθη­κε σχεδόν άοπλος στην αειθαλή γοη­τεία της βετεράνου ρεπόρτερ. Έσκασε μύτη μ' ένα απλό Bic διαρκείας (κόστους ημίσεως ευρώ), ενώ εκεί­νη (φωτό 3) κόντεψε να μας βγάλει το μάτι με το λεβέντικο Mont Blanc (χρειάζεται τουλάχιστον καμιά πεντακοσάρα ευρώ για να το αποκτή­σεις). Ωστόσο το σαγηνευτικό βλέμ­μα της Έλλης ήταν ελαφρώς σκοτει­νιασμένο εκείνο το βροχερό βράδυ της Δευτέρας. Η ανησυχία της για τον λαό, την ύφεση, τους φτωχούς, τους ανήμπορους και τους έτοιμους για φυλακή από τα χρέη δεν την άφηνε να απολαύσει τον χείμαρρο ιδεών του κ. Γιαννίτση. 

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα της γνωστής δημοσιογράφου να άγχεται για τους έσχατους κρίκους της τροφικής αλυσίδας. Εκείνο που αμφιλέγεται είναι το κατά πόσον μπορεί να εμβιώσει το δράμα τους. Θα γίνου­με σαφέστεροι μ' ένα παράδειγμα: Δεν υπάρχει Έλληνας που θα χαρεί αν μά­θει ότι βρίσκεται σε ύφεση η αφροτζάζ σκηνή στην Αρούμπα. Όμως, ακόμα κι όταν το μάθει, δεν θα κόψει τις φλέβες του. Μια που του το είπανε, μια που το ξέχασε. Η ζωή συνεχίζεται...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-21/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger