Αρχική » » ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η κυβέρνηση εκτροπής, το κατά φαντασίαν κόμμα του καταλληλότερου και τα κατά πραγματικότητα συσσίτια. 

Εντάξει, το καταλάβαμε. Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι ο...καταλληλότε­ρος. Όπως ήταν ο Κώ­στας Σημίτης, όπως ήταν, και ο Γιώρ­γος Παπανδρέου μέχρι πρότινος. Το σύστημα ξέρει το παιχνίδι αυτό καλά. Το έχει ασκήσει ερήμην του λαού εδώ και δεκαετίες. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι να δουν που θα κάτσει η... μπί­λια μεταξύ Λοβέρδου, Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη, θα υποστούμε και αυτή τη φάση του... καταλληλότερου τρα­πεζίτη «πρωθυπουργού». 

Μια απορία μόνο έχω. Αφού τε­λικά ο κ. Λουκάς και το κατά φαντασίαν κόμμα του λαμβάνουν το 47%, γιατί δεν πάμε εδώ και τώρα σε εκλο­γές να σαρώσει και να μας αποστομώσει ο πολιτικός «γίγαντας» που λέ­γεται Παπαδήμος; 

Ελάτε τώρα, μη μου πείτε ότι στις εκλογές ψηφίζει ο λαός, ενώ στις... μετρήσεις ο «περιούσιος» λαός της διαπλοκής, γιατί δεν θα σας πιστέ­ψω. Αυτά ως προς τη φαρσοκωμω­δία που παίζεται με την «κυβέρνηση Παπαδήμου». Και για να τελειώνου­με με αυτό το παραμύθι, η κυβέρνηση αυτή δεν είναι ούτε μεταβατική ούτε εθνικής σωτηρίας ούτε ειδικού σκο­πού ούτε τίποτε από όλα αυτά. 

Η δήθεν κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου εί­ναι από την πρώτη στιγ­μή εκτροπή. Παραβιά­στηκαν όλοι οι κανόνες του Συντάγ­ματος για τον σχηματισμό της και δεν έχει καμία νομιμοποίηση. Το... στιγμιαίο του αδικήματος που τελούν θα τους κυνηγά πάντα. Και αν λειτουρ­γούσε έστω και λίγο η καλύτερη δημο­κρατία που έχει γνωρίσει ο τόπος, θα έπρεπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατί­ας να μην υπέγραφε κανέναν νόμο της. Αλλά ποιος Πρόεδρος θα μου πείτε τώρα. Όλα έγιναν για να προστατευτούν από την οργή του κόσμου τόσο ο ίδιος όσο και οι... παραφυάδες του στο πολιτικό σύστημα. 

Τώρα ετοιμάζουν την τελική έφο­δο σε συντάξεις, μισθούς και εισοδή­ματα. Θέλουν να τα ισοπεδώσουν και να μας ισοπεδώσουν. Και αφού το κα­ταφέρουν και μας τα πάρουν όλα, θα μας πετάξουν έξω και από την ευρωζώνη και θα μας αφήσουν να... σφα­ζόμαστε στους δρόμους. 

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι «ματωμένα» για χι­λιάδες συνανθρώπους μας. Η σκέψη μας αυτές τις ώρες είναι σε όλους αυτούς. Σε όλους εκείνους που τα φετινά Χρι­στούγεννα είναι τόσο διαφορετικά από όσα είχαν ζήσει έως τώρα. Σε αυ­τούς που από την αφθονία και τα όνειρα άλλων εποχών στρέφονται στα συσσίτια της επιβίωσης. Και θέ­λω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτούς τους αφανείς ευαίσθη­τους ανθρώπους που φροντίζουν να τα λειτουργούν, δείχνοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι με Α κεφαλαίο, δεν θα πεθάνει η ελπίδα, δεν θα πεθά­νει η Ελλάδα. 

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι ο μόνος δρόμος σωτηρίας μας είναι η επιστροφή στον «οίκο», όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, στην αυτοοργάνωση, στην αλληλεγγύη, στην κοινότητα, τότε πολύ σύντομα θα εί­μαστε «οίκος ανοχής» για όλους αυ­τούς που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αυτό το προδοτικό σχέδιο. Και δεν είναι και λίγοι... 


ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger