Αρχική » » Απίστευτος διασυρμός Πάγκαλου!

Απίστευτος διασυρμός Πάγκαλου!

Η αφίσα της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ για τον Θ. Πάγκαλο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ τον γελοιοποιεί απαιτώντας την απομάκρυνση του. 

Με τη φράση «Ουστ, αρχικοπρίτη» η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ στέλνει μήνυμα στον Θεόδωρο Πάγκαλο ότι είναι πια ανεπιθύμητος. Με μια σκληρή αφίσα, η συνδικαλιστική οργά­νωση έστειλε χθες ένα ακόμα μήνυμα στον Θεόδωρο Πάγκαλο ότι η κομματική βάση του ΠΑ­ΣΟΚ -και όχι μόνο- «βράζει» εναντίον του και επιθυμεί ...διακα­ώς την απομάκρυνση του.

Η συνδικαλιστική παράτα­ξη του ΠΑΣΟΚ στους Οργανι­σμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οργισμένη από τη στάση και τη συμπεριφορά του αντιπροέ­δρου της κυβέρνησης, αλλά και από το ανύπαρκτο έργο του, πή­ρε αφορμή από μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο ίδιος σε συνέντευξή του σε γαλλικό κανάλι για να του «αφιερώσει» μια αφίσα που φέρει την υπογραφή της.

Σε μια χαρακτηριστική φω­τογραφία του με μαγιό την ώρα που βγαίνει από τη θάλασσα, ο κ. Πάγκαλος εμφανίζεται να επα­ναλαμβάνει τα λόγια που είπε στον δημοσιογράφο του France 5: «Οι διαδηλωτές-αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασί­στες και μαλ...». Από κάτω ακο­λουθεί το μήνυμα της ΠΑΣΚΕ- ΟΤΑ: «Κοίτα ποιος μιλάει: ο απο­τυχημένος, ο κομμουνιστής, ο αρχιφασίστας, ο αρχι...». Στο τέ­λος της αφίσας, οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ ζητούν, με τον δικό τους τρόπο, την έξοδο όχι μόνο του κ. Πάγκαλου, αλλά και των υπόλοιπων υπουργών του ΠΑ­ΣΟΚ. «Ουστ, αρχικοπρίτη! Μας καταστρέψατε τη ζωή» γράφει η αφίσα.

Η αφίσα έκανε χθες τον γύ­ρο του Διαδικτύου, συγκεντρώ­νοντας ουκ ολίγα σχόλια αγανά­κτησης και αποδοκιμασίας για τον κ. Πάγκαλο σε πολλές ιστοσελίδες. Παράλληλα, αναρτήθη­κε σε κτίρια δήμων και περιφε­ρειών. 

Η οργή του κόσμου απένα­ντι στον προκλητικό αντιπρόε­δρο, που έχει εκφραστεί πολλές φορές και με διαφορετικούς τρό­πους, είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες, εξάλ­λου, ο κ. Πάγκαλος είδε ομάδα εργαζομένων και φοιτητών να τον αποδοκιμάζουν σε εκδήλω­ση στο Βερολίνο, τον μητροπο­λίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο να τον ειρωνεύεται για το «μαζί τα φάγαμε», ακόμα και τον Χρήστο Παπουτσή να κάνει σαρκαστικά σχόλια για την ηλικία του.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΧΛΙΜΙΝΤΖΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-20/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger