Αρχική » , , » Ακροπόλ - Χλαπάτσα – Γερουλάνος

Ακροπόλ - Χλαπάτσα – Γερουλάνος

Η Ακρόπολις χθες και προχθές ήταν κλειστή. Η συγκυβέρνηση ανοιχτή. Οι πωλητές χλαπάτσας «ένα ουβρώ» λειτουργούσαν κανονικά. 

Όλα βαίνουν καλώς κατά διαβόλου. Οι φτωχοί γί­νονται φτωχότεροι για να αποπληρώνονται τα επιτόκια των πλουσίων που θέλουν να πλουτίσουν κι άλλο. Οι γέροι πρέπει να κάνουν θυσίες για να καμαρώνουν από τους ουρανούς τον επόμενο αρ­χηγό του ΠΑΣΟΚ, που θα ζητάει κι άλλες θυσίες από τους νέους που θα έχουν... γεράσει πριν από την ώρα τους. Ο ΓΑΠ παραμένει σοσιαλιστής και ο Σόρος υπέρμαχος της «ανοιχτής κοι­νωνίας». Ο ΓΑΠ τώρα πρόσφατα έμαθε για τα CDS. Ο Σόρος τα ήξερε από παλιά και δεν του έλεγε διότι δεν ήθελε να αποκτήσει επικίνδυνους ανταγωνιστές. Ο Γερουλάνος είναι υπουργός Πολιτισμού. Τώρα που έμα­θε πόσο πάει το iPhone 4s που αποπει­ράθηκε να χρεώσει στους φορολογουμένους, δεν το γουστάρει πια. 669 ευρώ κοστίζει το μασίνι. Αν γυρίσεις το 9 ανάποδα, σου βγάζει 666 ευρώ. Του Ξαποδώ, δηλαδή. 

Η Ακρόπολις, όπως βλέπετε στη μεγάλη φωτογραφία, στις 25 και τις 26 Δεκεμβρίου ήταν κλειστή λόγω Χριστουγέννων. Ευτυχώς διότι απο­λαύσαμε την ταμπελάρα με τα ωραία αγγλικά: «Acrchaeologikal» γράφει ο μάστορης και σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω. Τώρα, αν στραβώσανε τίποτις Κινέζοι που ήρθανε από την άλ­λη άκρη του κόσμου, δεν μας κόφτει. Ας φάνε τα ρύζια τους ωμά. 

Πάρε χλαπάτσα 

Όλα βαίνουν επιτυχώς εις τον κρημνόν. Ο Παπουτσής προστατεύει τον πολίτη. Δόξα Σοι ο Γιαραμπής. Αν ήταν άλλος αρχιστρατέγκο της πολιτσίας δεν θα πουλάγανε οι πακιστάνις «χλαπάτσα - ακροπόλ - ακρόπολη - ένα ουβρώ», όπως φαίνονται στις φωτογραφίες 2 και 3. Αν μη τι άλλο αποτε­λεί τουριστική ατραξιόν το θέαμα. Αν ακούγατε χθες πώς το σχολίαζαν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ούγγροι, Βέλγοι, Βραζιλιάνοι και Κινέζοι, θα δαγκώνατε τον σβέρκο σας από την ντροπή. Αν δεν είχατε πάθει αποπλη­ξία από το θέαμα. 

«Χλαπάτσα - ακροπόλ – ακρόπολη ένα ουβρώ», κυρίες και κύριοι της Ελ­λάδας, που σώζεται ανά τρίμηνο από του Χάρου τα δόντια. Η συγκυβέρνηση μας σώζει από τα δόντια του Άδου διότι πρώτα θέλουν να μας μασουλήσουν η Μέρκελ,ο Σαρκό, ο Ρεν, ο Μπαρόζο, ο Γιούνκερ και οι φίλοι του ΓΑΠ που πονάνε την πατρίδα. Καλή χώνεψη να έχουνε οι χριστιανοί (αν είναι), διότι ένεκα των μεγάλων επιτυχιών των αλ­ληλοδιάδοχων κυβερνήσεων θεωρούμεθα ολίγον τι αχώνευτοι. «Χλαπάτσα ακροπόλ - ακρόπολη - ένα ουβρώ»… 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-27/12/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger