Αρχική » , » Η διαφορά “σκαρφάλωσε” στο 13%

Η διαφορά “σκαρφάλωσε” στο 13%


Γράφει ο Εμμανουήλ Ζερβός

Στο 13% έχει ανέβει η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ, στην εκτίμηση πρόθεση ψήφου, όπως την κατέγραψε δημοσκόπηση της εταιρείας «Alco» για τον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel».

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 30%, έναντι 17% του ΠΑΣΟΚ, ενώ στα ποσοστά των κομμάτων που ακολουθούν, είναι ξεκάθαρο ότι ενισχύεται... ιδιαίτερα η Αριστερά. Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 12%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 8%, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στο 7%, οι Οικολόγοι στο 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία στο 3%.

Το 40% των πολιτών επιθυμεί να γίνουν εκλογές μόλις το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες, το 37% γύρω στις 19 Φεβρουαρίου, και το 11% μόλις εγκριθούν η δανειακή σύμβαση και η επόμενη δόση.

Το 50% έχει αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση, έναντι μόλις 27% που έχει θετική άποψη, ενώ για τον Λουκά Παπαδήμο τα ποσοστά είναι 40% αρνητικά και 39% θετικά.

Το 55% προβλέπει ότι το ΠΑΣΟΚ θα οδηγηθεί σε διάσπαση, αν ο Γιώργος Παπανδρέου παραμείνει στην προεδρία του, ενώ αναφορικά με τους υποψηφίους διαδόχους του, το 20% προτιμά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, το 16% τον Ανδρέα Λοβέρδο, το 5% τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και το 3% την Άννα Διαμαντοπούλου.

Στην ερώτηση για το ποια στελέχη της ΝΔ εκφράζουν πιο πειστικά τις θέσεις του κόμματος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γιάννης Μιχελάκης ισοψηφούν με 18%. Ακολουθούν οι Σταύρος Δήμας με 11%, Γιάννης Μανώλης με 9%, Άρης Σπηλιωτόπουλος με 7%, Πάνος Καμμένος με 6%, Ανδρέας Λυκουρέντζος με 5%.

(Πηγή)

1 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟ 33,48% ΣΤΟ 30% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger