Αρχική » » Καμιά παράταση στην κυβέρνηση

Καμιά παράταση στην κυβέρνηση

Μόνο ο λαός θα αποφασίσει για το μέλλον της χώρας 

To πόσο κοντά στη διάλυση βρίσκεται πλέον το ευρωπαϊκό οικονομικό οικοδόμημα φαίνεται από κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες μία από αυτές είναι η επιμονή των Βρυξελλών στην υπογραφή της συμφωνίας από τον πρωθυπουργό, τους πολιτικούς αρχηγούς και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Δεν τους αρκεί δηλαδή η... ψήφιση της συμφωνίας αυτής από τη Βουλή, θέλουν να δείξουν ότι η Ελλάδα δεν αξίζει την εμπιστοσύνη τους.
Γι' αυτό και αποκτά ιδιαίτερη σημασία η άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει το σχετικό κείμενο. Γι' αυτό και τα παπαγαλάκια πρόβαλαν χθες την υπογραφή του ως background στην οθόνη τους. Θέλουν την Ελλάδα εντελώς αδύναμη και ηθικά Εξουθενωμένη , γονατιστή, να ικετεύει, να κουνάει το κεφάλι πέρα - δώθε, σαν την αρκούδα, που της παίζει το ντέφι ο αρκουδιάρης και της δίνει εντολές. Δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η επιθυμία της Μέρκελ ή του Σαρκοζί. Είναι ιδέες και προτάσεις αυτής της φοβερής καμαρίλας των Βρυξελλών, που μεταξύ δύο ΚΙΡ και μιας μπίρας συζητούν για τις τύχες των λαών της Ευρώπης. 
Μη σας φανεί παράξενο, αλλά κρύβεται πολύς ανθελληνισμός στα σκοτεινά γραφεία των Βρυξελλών. Υπάρχει μεγάλη μερίδα χαρτογιακάδων που δεν μπορούν να καταλάβουν «γιατί φωνάζουν οι Έλληνες για το όνομα Μακεδονία» , «γιατί μας ζαλίζουν με το θέμα της υφαλοκρηπίδας», «γιατί δεν τους άρεσε το περίφημο Σχέδιο Ανάν»! Δεν μπορώ να πω ότι κι εμείς δεν έχουμε βάλει το χεράκι μας, αφού ροκανίσαμε τα πακέτα και τα κονδύλια, σαν ποντικοί σε κουζίνα ακριβού εστιατορίου. Αλλά απ' αυτό το σημείο μέχρι του να θεωρούν οι Βρυξέλλες αναξιόπιστο το ελληνικό Κοινοβούλιο και να ζητούν χωριστές υπογραφές από τους αρχηγούς η απόσταση είναι μεγάλη. Γι' αυτό και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία το «όχι», του Αντώνη Σαμαρά. Τι νόημα έχει η υπογραφή του όταν έχει προηγηθεί το Συμβούλιο Αρχηγών, η κυβέρνηση Παπαδήμου και επίκειται η ψήφος της Βουλής; Κι όμως, έχει νόημα. Οι Βρυξέλλες και το ενδοτικό οικονομικό ελληνικό Κάμελοτ, που χαροπαλεύει, θέλουν να πιέσουν ακόμη περισσότερο τον Σαμαρά ώστε την κατάλληλη στιγμή να περάσει πιο εύκολα στους πολίτες την απόφαση για παράταση ζωής στην κυβέρνηση Παπαδήμου. 
Γιατί, αν δεν το έχετε αντιληφθεί, αυτή η κυβέρνηση τους βολεύει όλους... Όλους εκτός από τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραταθεί η ζωή της ούτε μία μέρα. Μέσα σε τρεις μήνες μπορεί να κάνει αυτά που θέλει. Για τα υπόλοιπα αποφασίζει η κάλπη. 

Η ΑΚΙΣ 
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-17/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger