Αρχική » » Παραλήρημα του (πικραμένου) Μπεγλίτη με συκοφαντίες

Παραλήρημα του (πικραμένου) Μπεγλίτη με συκοφαντίες


ΣΕ... ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ εναντίον των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων εξελίχθηκε η χθεσινή συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη (Φώτο). Ο έως την περασμένη Παρασκευή επικεφαλής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, υπό το κράτος της απογοήτευσης που έχει από την...
απομάκρυνση του από την κυβέρνηση, προχώρησε σε συκοφαντική επίθεση κατά των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και κατά δημοσιογράφων, όπως επίσης και κατά της ίδιας της Γαλλίας, με υπαινιγμούς για χρηματισμό των πρώτων και για συνέργεια των δεύτερων, όπως και για... πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών της Γαλλίας εις βάρος του.
«Με φάγανε επειδή διέταξα έρευνα στο πόθεν έσχες αξιωματικών που ασχολούνται με προμήθειες» τόνισε ο κ. Μπεγλίτης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Επιπλέον συκοφάντησε τους αρχηγούς που «αποκεφάλισε» λέγοντας ότι είχαν στο payroll δημοσιογράφους! 
Ωστόσο, όταν παρενέβη ο τέως αρχηγός του ελληνικού Στρατού Φραγκούλης Φράγκος και τον ρώτησε αν έχει δώσει ο ίδιος έστω και ένα ευρώ, ο κ. Μπεγλίτης, ο οποίος εμφανώς είχε χάσει την... μπάλα, του απάντησε ότι «δεν εννοούσα εσένα». Προφανώς εννοούσε έναν εκ των τέως αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ και ΓΕΝ. Τα λεγόμενα αυτά του υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εξοργίσει τους αρχηγούς, οι οποίοι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών. 

Βλέπει και γαλλικά «φαντάσματα» 

Παράλληλα ο κ. Μπεγλίτης προχώρησε ακόμη περισσότερο επιτιθέμενος στη Γαλλία και τόνισε ότι «οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες έστησαν τα περί πραξικοπήματος γιατί δεν είχα συναινέσει στην αγορά γαλλικών φρεγατών»! 
Πάντως τον Φεβρουάριο του 2010, όντας αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, είχε βγει και είχε πει ότι «αγοράζουμε έξι γαλλικές φρεγάτες», προκαλώντας την μήνιν τόσο του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου όσο και του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. 
Είναι αλήθεια, πάντως, ότι ο κ. Μπεγλίτης (ο οποίος ξεχνά ότι βρέθηκε εκτός κυβέρνησης με πρωτοβουλία του αρχηγού του Γ. Παπανδρέου) αργά τα θυμήθηκε όλα αυτά, προσθέτοντας το όνομά του σε μια μακριά λίστα υπουργών που φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην ασφάλεια της χώρας, χωρίς φυσικά να τους απασχολεί.


ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger