Αρχική » » Άμα δεν λειτουργούν τα αντανακλαστικά των ομάδων!!! «Περιμέναμε τον Ολυμπιακό για Καπίνο»

Άμα δεν λειτουργούν τα αντανακλαστικά των ομάδων!!! «Περιμέναμε τον Ολυμπιακό για Καπίνο»


ΠΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΠΙΝΟ και την «αρπαγή» του από τον Παναθηναϊκό μίλησε ο πρόε­δρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας, λέγοντας ότι «τον Καπίνο τον είχαμε στην ομάδα του Αετού από έξι ετών. Φαινόταν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Από 11 ετών έκανε... προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Τον είχαμε δύο μήνες στου Ρέντη και έκανε προπονή­σεις με την ομάδα του Ολυμπι­ακού, πριν από τριάμισι χρόνια. Τόσο ο Στέφανος όσο και εμείς περιμέναμε νύξη του Ολυμπια­κού. Όμως, αυτή δεν ήρθε και επικοινώνησε ο γενικός αρχη­γός του Αετού Γιάννης Μαραγκάκης με το τεχνικό τιμ των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και τον κ. Αγριόγιαννη. Στον Παναθηναϊκό τον ήξεραν, ούτε καν τον δοκίμασαν. Μόλις έμαθαν τι είχε συμβεί, δεν έχασαν ευκαιρία και έκαναν τον Στέφανο δικό τους παίκτη».


(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger