Αρχική » , » Γίνε κι εσύ πρόεδρος!

Γίνε κι εσύ πρόεδρος!

Ορισμένοι πασόκοι δεν διακρίνονται για το χιούμορ τους. Είναι αυτοί που δεν επιθυμούν να παραμείνει ο ΓΑΠ στην προεδρία. 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι δικαιούται κάποια στιγμή να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος, που ίδρυσε ο πατήρ Παπανδρέου και αποπειράται να διαλύσει ο γιος. Φημολογείται ότι στις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του... αδελφού κόμματος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα: «Καμία αντίρρηση. Υγεία να υπάρχει και όλα θα περάσουν, Μιχάλη μας. Καλή πρόοδο να έχεις, παλικάρι μου. Να σ' έχει ο Θεός καλά, να πιάνεις τρομοκράτες και να μοιράζεις το ΕΣΠΑ όποτε θυμάσαι, καμάρι μας. Κι αν συνεχίσεις να είσαι ομιλητικός με τους διπλωμάτες της δικιάς μας υπερδύναμης, λεβέντη μου, θα σε κάνουμε και ταινία να πιάνεις τον Κσυφοντίνα και θα σε υποδύεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτά, και χαιρετίσματα στον Γιώργο από τη Χίλαρι και να μην τρως αργά το βράδυ, σε πειράζει κι έχεις μπάστιες και δεν μπορείς να κλείσεις μάτι». 
Από την άλλη, ένας ολάκερος Ανδρέας Λοβέρδος δεν μπορεί να αφήσει αναπάντητες τις χρυσοχοΐδειες προκλήσεις. Κι εκείνος ασχο­λείται με την πολιτική - όποτε του αφήνει χρόνο ο Ολυμπιακός ή η συ­νεννόηση με Ραγκούση και Διαμα­ντοπούλου για τη σύνταξη μεγαλε­πήβολου μανιφέστου και μανιβράστου. 

Κούριερ του Θεού 

Την υποψηφιότητα του Λοβέρδου δεν είναι να την υποτιμάς έτσι εύκο­λα, αβίαστα και αβασάνιστα. Έχει το απόλυτο βύσμα ο γοητευτικά μοι­ραίος υπουργός: τον Θεό τον ίδιο. Ο Παράδεισος δεν προλαβαίνει να κά­νει παραλαβές νεοσύλλεκτων πεθαμένων από το σύστημα υγείας που φιλοτέχνησε ο πένθιμος χρωστήρας του φίλτατου Ανδρέα. Οι ουρανοί έχουν γεμίσει από ασφαλισμένους, οι οποίοι τίναξαν τα πέταλα από πείνα ή από τις περικοπές του αθληταρά κι αισθηματία πασοκάριου. Άρα, αφού έχει πιένες ο πάνω κόσμος ένεκα Λοβέρδου (και των δημοσιογράφων που τον λιβανίζουν) , κάτι θα κάνει ο Μεγαλοδύναμος για την εκλογή του στο κόμμα της καρδιάς μας. 
Από κοντά και η Άννα Διαμαντοπούλου, η τακτική πανελίστρια των συνεδριάσεων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Διαθέτει ως ακλόνητο επιχείρημα για την αναγκαιότητα της εκλογής της ένα ρεκόρ που φαντάζει ακατάρριπτο: κοντεύουν Χριστούγεννα, τα σχολεία δεν έχουν βιβλία και εκείνη παραμένει υπουργός! Ακόμα κι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ζήλευε αυτή την επίδοση και όλα δείχνουν ότι η Αννούλα μας μπορεί να φτάσει τον πήχη ακόμα πιο χαμηλά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger