Αρχική » » Το βαθύ ΠΑΣΟΚ κατέλαβε και τις Ένοπλες Δυνάμεις

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ κατέλαβε και τις Ένοπλες Δυνάμεις

    Ο υπ. Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτης (δεξιά) με τον υφ.Εθνικής Άμυνας Σπηλιόπουλο, τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Γιάγκο (αριστερά), και τον νέο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μ. Κωσταράκο, στη χθεσινή τελετή παράδοσης - παραλαβής
                          
Συνεχίζουν τις κρίσεις με κομματικά κριτήρια. Σε θέσεις-κλειδιά οι υπασπιστές Τζογάνη και Τσοχατζόπουλου. 

Την ώρα που η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου συνέχιζε τις «πραξικοπηματικές» κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει, στην παράδοση - παραλαβή του... νέου από τον απερχόμενο αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
Την ίδια στιγμή, μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται τα σχέδια της κυβέρνησης για την προώθηση ημετέρων αξιωματικών στα ανώτερα κλιμάκια της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», ο νέος αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Αντώνης Τσαντιράκης, ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Αθανασίου Τζογάνη, τον οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε επαναφέρει από την αποστρατεία, μαζί με τους Λυμπέρη, Βούλγαρη και Στάγκα, και είχε τοποθετήσει αρχηγό ΓΕΑ και στη συνέχεια αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μάλιστα, ο κ. Τσαντιράκης είχε τοποθετηθεί διευθυντής του Επιτε­λικού Γραφείου του πτέραρχου ε.α. Τζο­γάνη όταν ήταν αρχηγός ΓΕΑ. 
Ακόμη, ο νέος αρχηγός του Αρχη­γείου Τακτικής Αεροπορίας Φώτης Κρεβάικας, καθώς το ΚΥΣΕΑ εν μέσω της κυβερνητικής κρίσης συνέχισε τις τοπο­θετήσεις, έχει διατελέσει υπασπιστής του κ. Τζογάνη, όταν ο τελευταίος ήταν αρ­χηγός ΓΕΕΘΑ. Στην... παρέα αυτή είχε εξέχουσα θέση ο Β' Κλαδάρχης (μετα­θέσεις) του ΓΕΑ, υποπτέραρχος Σάκης Παπανικολάου, ο οποίος προορίζεται για υπαρχηγός ΓΕΑ, χωρίς να έχει υπηρε­τήσει ποτέ σε μάχιμη μονάδα! Υπενθυ­μίζεται ότι ο κ. Παπανικολάου, ο οποί­ος έχει διατελέσει υπασπιστής του Άκη Τσοχατζόπουλου, επανήλθε στην ενέρ­γεια από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποί­ος τον τοποθέτησε διευθυντή του στρα­τιωτικού του γραφείου. 
Όλους αυτούς τους συνδέει ο σημερινός διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντιπτέραρχος ε.α Δημήτρης Μανδύλης, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυ­ντής του γραφείου του Γεράσιμου Αρ­σένη, όταν ο τελευταίος ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. 
Πάντως, κατά τη διάρκεια της πα­ράδοσης - παραλαβής ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, τόνισε στην ομιλία του ότι ανεξάρ­τητα από τα δημοσιονομικά προβλήμα­τα της χώρας οι Ένοπλες Δυνάμεις απο­τελούν τον πλέον δυναμικό παράγοντα ισχύος κατ πρέπει να στέλνουν αποτρε­πτικά μηνύματα

ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger