Αρχική » » Ο θίασος αναβαθμίστηκε και έγινε … τσίρκο!!!

Ο θίασος αναβαθμίστηκε και έγινε … τσίρκο!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η νέα "δοτή" κυβέρνηση από την πλειονότητα του Ελληνικού λαού χαρακτηρίζεται “κατοχική” αφού την επέβαλαν με απροκάλυπτους εκβιασμούς οι νταβατζήδες των Βρυξελλών οι οποίοι σημειωτέων μας απαγόρεψαν να κάνουμε εκλογές!
Θεωρώ δε απίθανο να υποκύψουν ...
στους λεονταρισμούς του “ευπατρίδη” κ. Σαμαρά ο οποίος νομίζει ότι είμαστε χαχόλοι και ηλίθιοι και μας λέει το αμίμητο ότι …. δεν υπογράφει μεν ... αλλά θα ψηφίσει δε … τα νέα μέτρα που θα μας στείλουν οι ΜερκοΣαρκοζί!!!
Παράλληλα μας υπόσχεται εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου ενώ γελοιωδώς και με περίσσιο θράσος διαρρηγνύει τα ιμάτια του λέγοντας ότι δεν συγκυβερνά αλλά απλά στηρίζει τους ξεπουλημένους προδότες για το καλό μας!!!
Ένα καλό που έχει να κάνει με την διατήρηση της υποβάθμιση της ζωής μας, της μη προοπτικής αλλά και των χαρατσιών που μας επέβαλαν για να πληρώσουμε τα υπέρογκα τοκοχρεολύσια αλλά και τα κλεμμένα τους που έχουν φυγαδεύσει στην Ελβετία αλλά και σε άλλα εξωτικά μέρη που βρίσκουν καταφύγιο οι απανταχού κλέφτες του πλανήτη!!!
Αν μη τι άλλο είναι τραγελαφικό να περιμένεις να σε σώσει αυτός που επί 8 χρόνια ήταν διοικητής της εθνικής τράπεζας και ο οποίος μαζί με τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου μαγείρεψαν τα στοιχεία και μας έβαλαν (ξεγελώντας υποτίθεται τους αφελείς και τίμιους Ευρωπαίους) στην Ο.Ν.Ε.
Είναι αστείο να βλέπεις όλη αυτή την αλλοπρόσαλλη κουστωδία που την ονόμασαν μάλιστα και κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας να έχει μέσα τους περισσότερους από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου οι οποίοι θα συνεργασθούν με αυτούς που μέχρι προχθές αλληλοβριζόταν στο “χαμαιτυπείο” (όπως την κατάντησαν) της Βουλής!
Νομίζουν οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας ότι έτσι θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους φορτώνοντας της αργότερα στον αχυράνθρωπο που τους επέβαλαν τα έξωθεν αφεντικά τους!
Σε αυτούς όλους δεν ταιριάζει η περίφημη φράση “Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι” αφού ούτε πτωχοί είναι ούτε ηλίθιοι απλά (βλέποντας και το τι γίνεται αυτή την στιγμή και στην Ιταλία) όλοι μας καταλαβαίνουμε πλέον ότι όλοι αυτοί έχουν αποδεχθεί να υπηρετήσουν την παγκοσμιοποίηση των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!
Από εμάς εξαρτάται αν θα τους αφήσουμε!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger