Αρχική » , » Η χώρα της ευκαιρίας

Η χώρα της ευκαιρίας

Μάθετέ το! Η ακυβερνησία είναι μια μοναδική μέθοδος για την αποφυγή ανακοίνωσης και επιβολής αντιλαϊκών και φορομπηχτικών μέτρων. 

Από τη μαγική ήμερα της εκλογής του Γιώργου Παπανδρέου μέχρι σήμερα, το εθνικό σασπένς δεν έχει πάψει ούτε δευτερόλεπτο να κορυφώνεται και οι εξελίξεις παραπέμπουν σε θρίλερ κατασκοπίας (και ολίγον αστυνομικό) Αμερικανού συγγραφέα. Ποιος θα ξεχάσει την... άνανδρη ληστεία σε βάρος του Γιώργου Πεταλωτή στη Ρόδο, όπου ο καλογυμνασμένος Αλβανός με το έντονο βλέμμα λιμπίστηκε βραδιάτικα το ipod της θυγατρός του υπουργού; 
Πώς μπορεί να σβήσει από τη μνήμη των Ελλήνων ο αποτροπιασμός από την αθλιότητα του Κρητικού τορναδόρου που έστελνε e-mail με αναφορές σε «χρεοκοπία» και «δραχμή»; Αυτός ο σφετεριστής λέξεων, που δικαιούνται να χρησιμοποιούν μόνο τα πουλέν της πασοκάρας, όπως η Μαρία Δαμανάκη, διώχθηκε απηνώς από τον νόμο, διότι εκείνος (μάλλον) έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραγραφεί το ατόπημα του Λάκη Λαζόπσυλου που εξέθεσε στα φώτα της δη­μοσιότητας στιγμιότυπα από συνέντευ­ξη του εγκρατούς Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος είπε ότι μαζί με τον ΓΑΠ σχε­δίαζαν να σώσουν την Ελλάδα (μέσω του φιλανθρωπικού ΔΝΤ) ήδη από την εποχή που ο αλησμόνητος Παπανδρέ­ου έλεγε «λεφτά υπάρχουν». 

Αμιγές καλού 

Το ευχάριστο είναι ότι οι θύμησες από την αλήστου μνήμης διακυβέρνη­ση Παπανδρέου συνδέθηκαν με λα­μπρές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο, αλλά το χα­μόγελο πάγωνε στα χείλη όλων μας όποτε ακούγαμε τον λογαριασμό. Ο Γιώργος ανήκει στο παρελθόν, αλλά τα σπασμένα από το πάρτι του με τις ορδές των συμβούλων θα τα πληρώ­νουμε στο μέλλον. Εκείνος, ως κλασι­κός πσνηρούλης, αντί να μισθώσει ελι­κόπτερο (βαριόταν να ασχολείται με το να κάνει κρατήσεις), αποπειράθη­κε να χρησιμοποιήσει ως μέσο διαφυ­γής τη θανατηφόρο και ανυπότακτη φράντζα του γερμανοτραφούς Φιλίπ­που Πετσάλνικου. Μετά στεναχωρή­θηκαν πολλοί πασόκοι-προφανώς για ιδεολογικούς λόγους- αλλά και ο εγ­γυητής της Δημοκρατίας (της μπανά­νας;) κ. Καρατζαφέρης και το πράγ­μα ψιλοτσάκισε. Τέλος, πρέπει να ση­μειωθεί ότι 0 τιτανομέγιστος ΓΑΠ σε πιθανή δίκη του στην Ελλάδα για το Μνημόνιο και την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ θα καλέσει ως μάρτυρα υπερά­σπισης τον ίδιο τον Σαρκοζί, που τον είπε τρελό. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν κατάλα­βε ότι ο Γιώργαρος επίτηδες του έλεγε παλαβομάρες στις Κάννες για να του αναγνωριστεί στο μέλλον το ελαφρυ­ντικό της ψυχολογικής διαταραχής... 


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ 
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger