Αρχική » , » ΠΑΣΟΚ χωρίς... λιπαρά

ΠΑΣΟΚ χωρίς... λιπαρά

Ας μας πουν ένα «συγγνώμη» και να πάνε σπίτια τους. 

Πώς το λέει ο σοφός λαός; «Βάλανε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα». Τους βλέπω στην τηλεόραση τους δελφίνους και τις δελφίνες του ΠΑΣΟΚ και μου 'ρχεται να πετάξω τη μακαρονάδα στην οθόνη! Η χώρα είναι βυθισμένη μέχρι τον λαιμό στα χρέη, δεν υπάρχει σάλιο, που λένε, και οι πασόκοι βγαίνουν και μιλάνε για τη διαδοχή! Πώς το είπε η Αννούλα; «PASOK plus»! Πώς λένε οι Γάλλοι «Canal plus»; Κάτι τέτοιο! Ε, δεν είμαστε σοβαροί. Τι «PASOK plus», κυρά μου; «PASOK plus» θα πει...
«ΠΑΣΟΚ συν», αλλά εσείς εκτός από το ΠΑΣΟΚ έχετε φέρει και τη χώρα στο «μείον»! 
Τι σαχλαμάρες και μπούρδες είναι αυτές; Επειδή, δηλα­δή, η Αννούλα θέλει να μας επιβάλει την αγγλική γλώσ­σα ως πρώτο μάθημα στο σχολείο, θέλει να μας κάνει από τώρα την αγγλομαθή; Δηλαδή, σαν να λέμε η Αννούλα λέει ότι θα πάρει το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, θα προσθέσει και ολίγον από Κουβέλη, θα βρει και τίποτα ξέμπαρκους από άλ­λους χώρους και... νατο το «PASOK plus»! Ήδη ο Σημίτης εμφανίστηκε σε σύναξη κουβελικών και έδωσε το στίγ­μα! «PASOK plus»! Λες και μιλάμε για σαμπουάν! Λες και μιλάμε για νέο τύπο απορρυπαντικού. «Έχετε δοκιμάσει το ΠΑΣΟΚ;» «Ναι, και μας έκλεισε το σπί­τι!» «Ε, τώρα έρχεται το «PASOK plus»! Εμπιστευτείτε το!» θα μπορούσε να λέ­ει η προεκλογική καμπάνια του κόμμα­τος, σε καθαρά τηλεοπτικό ύφος. Με­ταξύ μας, κάποιον μου θυμίζει αυτό το «PASOK plus». Τον γνωστό κύριο κατα­σκευαστή των σλόγκαν της εποχής που κατεστράφη η χώρα, όπως εκείνο το φοβερό «Για ακόμα καλύτερες μέρες» και το τελείως σουρεαλιστικό «Τo μέλλον ξεκίνησε!». 
Μόνο που αυτή τη φο­ρά με το «PASOK plus» ελλοχεύει o κίν­δυνος του γιαουρτιού! Διότι, ως γνω­στόν, το plus το έχει κατοχυρώσει από χρόνια δίπλα στη φίρμα της γνωστή εταιρία παραγωγής γιαουρτιού! Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνει αναπροσαρμο­γή του τίτλου. «PASOK plus» χωρίς λι­παρά! ΠΑΣΟΚ ελαφρύ, ΠΑΣΟΚ με ολίγη, ΠΑΣΟΚ με πράσινους και ροζ κόκ­κους. 
Ας σοβαρευτούμε, όμως. Αυτή τη φορά οι πολίτες έχουν αγριέψει. Οι πολίτες είναι έτοιμοι να ανατρέψουν το σαθρό και αδιάντροπο πολιτικό σκηνικό. Το σκηνικό που εκπροσωπούν ο Σημί­της, ο Γιώργος, η Αννούλα, ο Μιχαλάκης, ο Ευάγγελος, ο Θεόδωρος και πολλοί άλλοι. Οι πολίτες ξέρουν καλά ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να τους σώ­σουν αυτοί που τους έστειλαν στο βά­θος της χαράδρας. Και οι πολιτικοί του σαθρού σκηνικού έχουν χάσει πλέον τη δυνατότητα της εξαγοράς των ψήφων. 
Αντί, λοιπόν, για βλακείες τύπου «PASOK plus», ας πουν ένα «ΠΑΣΟΚ... συγγνώμη», ας πάνε σπίτια τους και ας μας αφήσουν ήσυχους. 

Η ΑΚΙΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger