Αρχική » , » Πρόεδρος ο αντιπρόεδρος

Πρόεδρος ο αντιπρόεδρος

Το σοσιαλιστικό ριάλιτι για την ηγεσία της πασοκάρας συνεχίζεται ακάθεκτο και οι εξελίξεις κάνουν ράλι σαν τα σπρεντ! 

Το θέμα με τις υποψηφιότητες για την προεδρία του Κινήματος είχε πολλή «τράβηξη», που λένε και στις λαϊκές. Γι' αυτό προμηθευτήκαμε από τους αναγνώστες μας καμιά εικοσαριά καφάσια με δημιουργικές ιδέες και πενήντα τελάρα με προτάσεις, τις οποίες παρουσιάζουμε στο φιλότεχνο κοινό μας...
Θεόδωρος Πάγκαλος: αν μη τι άλλο του έχουμε υποχρέωση. Αφού «τα φάγαμε μαζί», θα είναι αχαριστία να μη δείξουμε κι εμείς, ως μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, την προτίμησή μας στο πρόσωπό του. Θα τον στηρίξουμε στις εσωκομματικές εκλογές, είτε το θέλει είτε όχι, διότι «φρέσκαρε» τα μάλα την επικοινωνιακή καμπάνια της χώρας μας. Προ Παγκάλου η Ελλάδα είχε ν' ακουστεί στα πέρατα του κόσμου από τις χρονιές των Νόμπελ Λογοτεχνίας που είχαν πάρει ο Σεφέρης και ο Ελύτης. Δεν είχαμε διαφημιστεί ικανοποιητικά από την εποχή που το διεθνές δημοσιογραφικό κατεστημένο συγκλονιζόταν με το ειδύλλιο του Ωνάση με την Κάλλας. Τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου για την πατρίδα μας είχαν αραιώσει επικίν­δυνα μέχρι που ο Θόδωρος Πάγκα­λος, ως υπουργός Εξωτερικών του αλησμόνητου Σημίτη, ανεμείχθη με χαρακτηριστική επιτυχία στην κρί­ση των Ιμίων και τη διάσωση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν. 

Ιδανικός προορισμός 

Αφού πραγματοποίησε τους προσω­πικούς θριάμβους του ο χαρισματι­κός πολιτικός, δεν προλαβαίναμε να μαζεύουμε αποκόμματα με αναφο­ρές για το Χελλάντα. Βαρεθήκαμε να γράφουμε βιντεοκασέτες με ρεπορτάζ από ξένα δίκτυα για το πόσο γρήγορα υποστέλλεται μια σημαία από ελληνι­κό έδαφος. Ο Πάγκαλος, αν δεν ήταν πολιτικός, θα μπορούσε να γράψει ιστορία στα εικαστικά. Είναι ο πρώ­τος υπουργός Εξωτερικών που μπό­ρεσε να βάψει (με γκρίζο χρώμα) ολό­κληρες βραχονησίδες. 
Εδώ δυο κουφώματα θέλεις να μπογιατίσεις και σου φεύγει η ούγια από την κούραση. Ο κύριος αντιπρό­εδρος γκρίζαρε (ακούσια μεν, αλλά γκρίζαρε) δυο βραχονησίδες και συ­νεχίζει ακάθεκτος το έργο του! Για να μη μιλήσουμε για το ταλέντο του σε ζητήματα τουρισμού. Τύφλα να 'χει ο Γκίνης! Στον Οτσαλάν, προ­σπαθώντας να τον φυγαδεύσει από τους Τούρκους διώκτες του, εξασφά­λισε πολυετή δωρεάν διαμονή και ονειρικές συνθήκες διαβίωσης στη μαγευτική νήσο Ιμραλι της Τουρκί­ας! Για να μη μιλήσουμε για τις φο­βερές δημόσιες σχέσεις που έχει ο κ. Πάγκαλος με σχεδόν ολόκληρη την ελληνική κοινή γνώμη. Αν αμφιβάλ­λετε ρωτήστε οποιονδήποτε «κοπρί­τη», «αντιπαραγωγικό», «αγανακτι­σμένο» και «άχρηστο» συναντήσετε στο διάβα σας. Κι εκείνος Πάγκαλο θα ψήφιζε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/11/2011)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger