Αρχική » , » Επιχείρηση διασυρμού των δελφίνων έβαλε σε εφαρμογή ο Παπανδρέου

Επιχείρηση διασυρμού των δελφίνων έβαλε σε εφαρμογή ο Παπανδρέου


ΣΕ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ εξε­λίσσεται η συζήτηση για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, με τον Γιώργο Παπανδρέου, που τις προηγούμενες ημέ­ρες, υποτίθεται, τελούσε υπό παραίτηση, να ενεργοποι­εί τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς του κόμματος υπέρ της δημιουργίας κλί­ματος για την παραμονή του στην ηγεσία και με προφανή επιδίωξη τη... σταδιακή εξου­δετέρωση των εν δυνάμει διαδόχων του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται σι εμπιστευτικές συνεννοή­σεις που έχει κάνει ο Γιώρ­γος Παπανδρέου τόσο με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μι­χάλη Καρχιμάκη όσο και με άλλα κοινοβουλευτικά πρό­σωπα, τα οποία προσφέρο­νται να συμβάλουν ποικιλοτρόπως στη δαιμονοποίηση ή και στον διασυρμό των δελφίνων του κόμματος.
Ήδη από χθες με υπαι­νιγμούς και δηλώσεις στε­λεχών που έχουν αναφο­ρά στον παπανδρεϊκό πυρή­να οι εν δυνάμει διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος υπέστησαν τις πρώτες επι­θέσεις, καθώς ο Α. Κακλα­μάνης έκανε λόγο για «φελ­λούς», αλλά και για «μαται­όδοξους», η Α. Νταλάρα για «μικρόνοες», ο Δ. Κρεμαστινός για «ανύπαρκτους». Στο ίδιο στρατηγικό πλαίσιο ει­κάζεται ότι εντάσσονται και οι παρασκηνιακές πρω­τοβουλίες παπανδρεϊκών βουλευτών, που τις τελευ­ταίες ώρες απειλούν να δώ­σουν στη δημοσιότητα κεί­μενο, στο οποίο θα περιγρά­φουν ως «ακατάλληλους» τους κορυφαίους να συζη­τούν με τον Γιώργο Παπαν­δρέου για το μέλλον του ΠΑ­ΣΟΚ στην κοινωνία. 

Στόχος η «τρόικα» 

Πρωτίστως η αντεπίθεση των παπανδρεϊκών έχει ως κε­ντρικό αποδέκτη την «τρόικα εσωτερικού», δηλαδή τους Ανδρέα Λοβέρδο, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννη Ραγκούση, που φαίνεται ότι έχουν αντιληφθεί τι τους πε­ριμένει τις επόμενες ημέρες και γι΄αυτό κινούνται προ­σεκτικά για να μη δώσουν αφορμές. «Κάθε πράγμα στον καιρό του και με βάση το εθνικό συμφέρον» ήταν το σχόλιο της Άννας Διαμαντο­πούλου, ενώ και ο Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 υποβάθμισε τη συζήτηση για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ χαρα­κτηρίζοντας λάθος να κινη­θούν «τώρα οι διαδικασίες». 
Χθες ο Γιώργος Παπαν­δρέου είχε διαδοχικές συνα­ντήσεις στην Ιπποκράτους με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μι­χάλη Καρχιμάκη, τον γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Εξαρχο, τον κοινοβουλευτικό εκ­πρόσωπο Χρ. Πρωτόπαπα και τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο. 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ 
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/11/2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger