Αρχική » , , » «Omerta» και… «A casa D’Irene!»

«Omerta» και… «A casa D’Irene!»

Σιγά τα ωά! Εδώ φωνάζει ο κοσμάκης «προδότες» και «κλέφτες», πετάει γιαουρτάκια, αβγά και μπογιές, αλλά ουδείς χαμπαριάζει.

Έχει ξεφύγει τελείως ο πληθωρικός (στο βάρος και στα λόγια) αντιπρόεδρος. Του έχει σπάσει τα νεύρα η παταγώδης αποτυχία και η πολιτική του εξολόθρευση, την οποία μόνος του προκάλεσε αποδεχόμενος τα «οφίτσια» που του έδωσε...
ο ανύπαρκτος! Τον έβλεπα στην τηλεόραση και δεν το πίστευα! Χοροπηδούσε έξαλλος και κραύγαζε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «Να ανακαλέσει τώρα»! Προσπαθούσε ο έρμος ο Πολύδωρας να τον συνετίσει, αλλά ο βαρύς αντιπρόεδρος συνέχιζε να χοροπηδά.«Να ανακαλέσει τώρα!»
Τι είχε πει ο Τσίπρας που ήταν τόσο βαρύ; Είχε μιλήσει για «Omerta», δηλαδή για «στόματα ερμητικά κλειστά», όπως προβλέπουν οι άγραφες συμφωνίες μεταξύ «μεγαλονονών». Υπερβολή, ευφυολόγημα, άσχετο,πάντως, με το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την ώρα στη χώρα. Γιατί «τρελάθηκε» ο αντιπρόεδρος; Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Είπε ο Τσίπρας «οmerta» και κάτι τρέχει στα γύφτικα! 
Εδώ που έχουμε φτάσει, αντιπρόεδρε, η «οmerta» σε λίγο θα σου ακούγεται σαν το «A casa D’Irene!»! Θα ακουστούν και θα γίνουν πολύ χειρότερα,άσε δε που ακούγονται σε κάθε γωνιά της χώρας και τα ακούτε εσείς οι κυβερνητικοί πολύ συχνά. Είπε ο Τσίπρας «οmerta» και τρελάθηκε ο αντιπρόεδρος και ο εσχάτως νεανίζων Απόστολος Κακλαμάνης. Σιγά τα ωά! Εδώ φωνάζει ο κοσμάκης «προδότες» και «κλέφτες», πετάει γιαουρτάκια βελουτέ και σακούλας, αβγά και μπογιές, αλλά ουδείς χαμπαριάζει! 
Η «οmerta » μας μάρανε; Δεν κοιτάζουν εκεί στην κυβέρνηση που η Λούκα τους έβαλε στο λούκι; «Γιατί σας έφαγαν και έβαλαν τον Κουτρουμάνη στη θέση σας;» τη ρώτησε φίλος της στήλης προ ημερών.« Μα, για να υπογράφει!»απάντησε. Έχει μάθει από υπογραφές ο Κουτρουμάνης. Όπως τότε που υπέγραφε για την αγορά «δομημένων» και μετά... κατηγορούσε τους άλλους! 
Στενοχωρήθηκε ο αντιπρόεδρος και αποκάλεσε τον Τσίπρα «τζάμπα μάγκα».Δεν του πάει του Βενιζέλου αυτό το ύφος. Ο μπουλούκος καλός μαθητής και συνάμα κακομαθημένος γίνεται αστείος όταν χρησιμοποιεί εκφράσεις που δεν ταιριάζουν με το ίματζ του. Εμείς τον έχουμε συνηθίσει να λέει τριακόσιες λέξεις το λεπτό, χωρίς να λέει τίποτα. Μια βελτιωμένη έκδοση του Άκη, δηλαδή. Μη μας τα χαλάσει τώρα. Ας μας αφήσει να τον απολαύσουμε όπως μας συνήθισε μέχρι τώρα. Ρήτορα του τίποτα, οραματιστή του χάους και αναλυτή του μηδενός! Βίβα, Βαγγέλη! Βενσερέμος!

Η ΑΚΙΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/10/2011)

1 σχόλια:

  1. Το σχεδιο του ΓΑΠ παει καλα.Εβαλε το παχυδερμο μοσχαρι σε ρολο αρχιληστη κατα του λαου και σε ρολο νεκροθαφτη τα νουμερα Λοβερδο-Κουτρουμανη την Διαμαντοπουλου σε ρολο μπουλντοζας για την παιδεια τον Παπουτση σε ρολο "ΕΣΑ" δηλ. οποιος διαμαρτυρεται εναντιον τους τρωει απο δολοφονικα χημικα μεχρι ξυλο της αρκουδας την ποντικομαμη Ραγκουση σε ρολο συκοφαντη να προσπαθει να στρεψει την μια κοινωνικη ομαδα εναντιον της αλλης για να κανουν οτι θελουν και να συνεχισουν το καταστροφικο τους σχεδιο που εχουν δεσμευτει στα μεγαλα αφεντικα τους[ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ].ΕΛΛΗΝΕΣ ηρθε η ωρα του ξεσηκωμου η ωρα που πρεπει να παρουμε στα χερια μας την τυχη της χωρας διοτι οπως βλεπουμε δεν υπαρχει κανενας πολιτικος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που θα τους εστελνε στο διαολο ολους αυτους μαζι και την τροικα.Η τωρα η ποτε.ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger