Αρχική » , , » Ο Κεντέρης έγινε αίολος μόλις έχασε την αργομισθία

Ο Κεντέρης έγινε αίολος μόλις έχασε την αργομισθία


ΤΕΛΟΣ στην καριέρα του στις Ένοπλες Δυνά­μεις επέλεξε να βάλει ο Κώστας Κεντέρης. Ο πρώην ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος, εκμε­ταλλευόμενος τα προ­νόμια που είχε δώσει η Πολιτεία σε όσους τίμησαν τη χώρα μας σε με­γάλα αθλητικά γεγονό­τα, είχε διαλέξει την Πο­λεμική Αεροπορία, είχε κληθεί μαζί με άλλους 156 αθλητές να παρουσιαστεί...
 στη θέση που υπηρετεί και να πάρει φύλλο πορείας. 

Η διαταγή του ΓΈΕΘΑ εκδόθηκε στις αρ­χές Σεπτεμβρίου, ενώ εστάλη φύλλο πορεί­ας στους ολυμπιονίκες να παρουσιαστούν μέχρι τις 15 του ίδιου μή­να σε συγκεκριμένη υπηρεσία ή μονάδα του κλάδου όπου ανήκουν ή του ΓΈΕΘΑ. Όλα έγι­ναν κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη, που έκρινε ότι είναι αναγκαίο να αξιοποιη­θούν όλοι οι αξιωματι­κοί και να μην αμείβο­νται δίχως να προσφέ­ρουν υπηρεσίες. 

Ο Κώστας Κεντέ­ρης, ωστόσο, δεν εμ­φανίστηκε στο στρατό­πεδο της Μυτιλήνης και απέστειλε την παραίτηση του, μια και τα τελευ­ταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ξενοδοχεια­κή επιχείρηση του στην Ήπειρο. 0 Κεντέρης κα­τείχε τη θέση του αξιω­ματικού στην Πολεμική Αεροπορία, μετά τη νίκη του στα 200 μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ το2000.

ΕΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger