Αρχική » , » Λεκτικές Φιλαθλιότητες

Λεκτικές Φιλαθλιότητες

Φίλαθλοι! Αιφνιδιάστε την τρόικα με συνθήματα υπέρ του Μνημονίου του ΓΑΠ, του Μόσιαλου και του Ράιχενμπαχ. 

Επειδή οι χουλιγκάνοι πήρανε πολλά θάρρητα και η κατάστασις εκτραχύνεται, προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τα χειρότερα. Προτού κάνετε την εκ πρώτης όψεως κακόβουλη και ανατρεπτική ενέργεια να πάτε στο γήπεδο, καλό είναι να αποστηθίσετε τι δεν... πρέπει να γράψετε στα πανό ή στις μπλούζες σας (με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας): «Πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». 
Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο που επεξεργάζεται ο «Σύνδεσμος Τσατσομασκοφόρων Φιλάθλων Λάιμπσταντάρτε Αντολφ Χίτλερ» μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο, τον Γιώργο Νικητιάδη και τον Χορστ Ράιχενμπαχ, μπορεί να κοστίσει ακριβά στην ομάδα σας. Και μόνο η λέξη «λαμόγια», αν γίνει αντιληπτή από τον παρατηρητή του αγώνα, ισοδυναμεί με ένα πέναλτι που θα δοθεί υπέρ της αντιπάλου ομάδος. Τα υπόλοιπα, «Βουλή βολεμένων» και «οργή εξεγερμένων», θα οδηγήσουν τον ποδοσφαιρικό σύλλογό σας στη Β' Εθνική Κατηγορία Ανδρών, αλλά στο μπάσκετ! Αν διανοηθείτε να υβρί­σετε τον πρωθυπουργό, μέλος της οι­κογένειας του, τον μπάτλερ του κ. Ρά­ιχενμπαχ, τη Φιλιππινέζα της Μέρκελ ή τον πέρσοναλ τρέινερ του Ολι Ρεν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ που υποστηρί­ζετε θα παλουκωθεί στον πλησιέστε­ρο στύλο της ΔΕΗ. 

Υποδείγματα συνθημάτων 

Για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των πεφιλημένων δανειστών-σωτήρων της πατρίδος και για να βγούμε στις αγο­ρές ενωρίτερον από το 3021 μ.Χ. πρέ­πει να αξιοποιήσετε όλα τα αποθέμα­τα των δεξιοτήτων σας στις γαλιφιές και τις κολακείες με συνθήματα όπως «Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμα­νός». Αφού το φωνάζατε για τον Ρεχάγκελ και ενθουσιαζόταν ο άνθρω­πος, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότη­τα να μη λειτουργήσει παρόμοια για όποιον γκαουλάιτερ (ημεδαπό ή αλ­λοδαπό) παρακολουθεί το ματς. Άλλο έξυπνο συνθηματάκι για το ευαί­σθητο και ρομαντικό τευτονικό ακρο­ατήριο είναι το «Τελεία και παύλα. Αγ­γέλα είσαι κ@#λα». Μπορεί να ηχήσει υπερβολικά σεξουλιάρικο, αλλά με την ακόρεστη ερωτική δίψα που λυσ­σομανάει πέριξ του Μέλανος Δρυμού θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ευχάριστα θα ακούσουν οι φίλοι Γερμανοί και το «Έτσι χρωστάνε αυτοί που τα αρπάνε» ή την παραλλαγή «έτσι χρωστάνε όσοι κωλοβαράνε». 
Τα ανωτέρω συν­θήματα έχουν μια εσάνς αυτοκριτικής και δεν πρόκειται να αφήσουν παγερά αδιάφορους ή να ενοχλήσουν τους σα­τανικούς βαψόμαλλιάδες και τις νευρόσπαστες κουρούνες, που θα μπουν μπάστακες στα υπουργεία του -πάλαι ποτέ ανεξάρτητου- ελληνικού κρά­τους. 

Αουφ βίντερζεν!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-25/10/20110


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger