Αρχική » , , » Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστο Μαγκούφη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γρονθοκόπησαν στην παρέλαση τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστο Μαγκούφη (ΒΙΝΤΕΟ)


Διακόπηκε σχεδόν αμέσως με την έναρξη της η παρέλαση στα Τρίκαλα, όταν το πλήθος, έσπασε σε τρία σημεία το Αστυνομικό μπλόκο και επιτέθηκε στην εξέδρα των επισήμων. Στην εξέδρα των επισήμων με τιμώμενο πρόσωπο τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη παραβρέθηκαν... δύο από τους πέντε Βουλευτές Τρικάλων οι κ.κ Χρήστος Μαγκούφης και Χρήστος Χάιδος.
Οι επίσημοι υπό τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και περικυκλωμένοι από αστυνομικό κλοιό προσήλθαν από την πίσω πλευρά στην εξέδρα των επισήμων αποδοκιμαζόμενοι με τις ιαχές «κλέφτες κλέφτες» φέρτε τα λεφτά που φάγατε πίσω.
Στην παρέλασε εισέβαλαν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» κρατώντας πανό και πέρασαν μπροστά από τους αμήχανους επισήμους.
Η κατάσταση ήταν έκρυθμη και μόλις μια άλλη μερίδα κόσμου εισέβαλε 50 μέτρα πιο κάτω στον χώρο της παρέλασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των επισήμων υπό τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων Γιώργο Κόκκαλη και αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους επισήμους οι οποί έφυγαν τρέχοντας και πάρα τα αυξημένα μέτρα κατάφεραν να γρονθοκοπήσουν τον Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη


Το trikalanews.gr, κατέγραψε την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης με νεαρό άτομο να τον γρονθοκοπεί και να εκτοξεύονται αυγά και λεμόνια…
Στην συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ του κόσμου και των αστυνομικών δυνάμεων που κατά γενική ομολογία κράτησαν ψύχραιμη στάση.



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger