Ελαφρολαϊκός Συναγερμός

Ο Άλκης Στέας και ο Χρήστος Οικονόμου δεν ζουν πια.0 Κώστας Βενετσάνος
συνταξιοδοτήθηκε. Ζήτω ο Καρατζαφέρης! 

Πολλοί κακεντρεχείς ανθέλληνες έχουν χαρακτηρίσει (κακώς) τον ΛΑΟΣ «τσίρκο». Η ανακρίβεια αυτής της μομφής και το κακόγουστο τούτης της ειρωνείας μπορούν εύκολα να αποδειχθούν μ' ένα απλό επιχείρημα. Ουδέποτε έχει καταγγελθεί εξαφάνιση ζώων... συντροφιάς (κατοικίδια) σε περιοχές όπου υπάρχει εκδήλωση με ομιλητές τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ή επιφανές στέλεχος του. Αντιθέτως, όπου σκάει μύτη οποιοδήποτε τσίρκο, ακούμε, διαβάζουμε και παρακολουθούμε στα ΜΜΕ καταγγελίες τού στιλ «πάει το σκυλάκι μου. Μόλις ήρθε το τσίρκο στην περιοχή μας, τα μάζεψαν όλα, γάτες, σκύλους, περιστέρια, για να ταΐσουν τα λιοντάρια». 
Ο πρόεδρος Καρατζαφέρης όχι μόνο δεν εχθρεύεται ή κακομεταχειρίζεται τα ζώα, αλλά τα προστατεύει κιόλας, αποφεύγοντας-κατά δήλωση του-να τα φάει. Τυγχάνει χορτοφάγος. Κάπως σαν τον Μαχάτμα Γκάντι στο πιο... μποντιμπιλντερέ του. Συνεπώς, κάθε ομοιότητα του κόμματος του με τσιρκοειδείς καταστάσεις κρίνεται συμπτωματική. Φυσικά, ο παραλληλισμός ΛΑΟΣ - τσίρκο, αν και άστο­χος, έχει μια βάση. Είναι η ψυχαγωγία! Ο κύριος Γιώργος, ως πολυσχιδής προ­σωπικότητα, έχει προσθέσει στο ηγετι­κό του προφίλ μερικές πινελιές κονφερανσιέ-διασκεδαστή. Αν κλείσεις τα μάτια και τον ακούς, σίγουρα θα σου'ρθουνε μνήμες κηποθέατρου, άλσους, αναψυκτηρίου γεμάτου με αφίσες του Μπουρνέλη. 

Τι χιούμορ! 

Τις ώρες που ομιλεί ο πρόεδρος Γιώρ­γος στη Βουλή, το κανάλι του παρλα­μέντου μας έπρεπε να γίνεται συνδρομητικό. Όλοι θα πληρώναμε (αν είχαμε) για να ακούμε εξυπνάδες όπως αυτές που είπε στον κολλητό του, τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που εξισώνει τους μισθούς των Αθηνών με εκείνους στη Βομβάη: «Κύριε αντιπρόεδρε ή ύπαρχε του πλοίου, όπως είπατε προχθές, μας είπατε ότι έπρεπε να πάρουμε δραμαμίνες καινα μείνουμε πάνω στο σκά­φος. Η αλήθεια είναι ότι πήγα στο φαρ­μακείο του πλοίου και είχαν τελειώσει, γιατί ο κυβερνήτης τις ρούφαγε σαν στραγάλια και κάποιος άλλος τις έπαιρνε με τις χούφτες. Είχαν τελειώσει οι δραμαμίνες. Ζήτησα, εν συνε­χεία, μήπως υπάρχει κανένα διαθέσιμο Loxotanil, αλλά κι αυτά τα έχετε πά­ρει όλα και δεν έχει μείνει κανένα για να κρατάτε την αυτοκυριαρχία σας μέ­σα εδώ τουλάχιστον στην αίθουσα». 
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρέπει να είναι ο μοναδικός Έλληνας που αντιμετωπίζει με τόσο μεγάλη εγκαρτέρηση και χιούμορ την κατάμαυρη κατάσταση που έχει δημιουργήσει το Μνημόνιο που ψήφισε. Ίσως σ' αυτό να τον βοηθούν και τα ανθηρά οικονομικά του...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
(ΕΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22-10-2011)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger