Αρχική » , » Δεν τον βλέπω καλά...

Δεν τον βλέπω καλά...

Λάθος δρόμο έχει πάρει ο Μόσιαλος. Μιλάει λες και του χρωστάμε.

Έχει δίκιο ο Μόσιαλος. Πού να φανταστεί, εκεί στο ΚΚΕ Εσωτερικού που ήταν χωμένος, ότι κάποιοι θα τον «ανακάλυπταν» και θα τον πήγαιναν στον Καραμανλή για να τον «αξιοποιήσει»; Ευτυχώς ο πρώην πρωθυπουργός τον «έκοψε», αλλά ο Μόσιαλός, που - όπως οι περισσότεροι πρώην «εσωτερικάκηδες» - διψούσε για εξουσία, άφησε το...
Λονδίνο και πλαισίωσε την «ομάδα αυτοκτονίας» του Παπανδρέου. Όταν είδε ότι έμεινε «στην απέξω» μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης, το 2009,αποφάσισε να φτιάξει μια «επιτροπή σοφών» για την Υγεία. Όλως τυχαίως συνεργάστηκε πάλι με «εσωτερικάκηδες» οι οποίοι, όμως, κάθισαν και δούλεψαν και παρουσίασαν τις προτάσεις τους, αλλά ο Μόσιαλος έγινε εκπρόσωπος στον ανασχηματισμό και η επιτροπή πήγε περίπατο! Και οι «σοφοί», φυσικά. Για τέτοιον άνθρωπο μιλάμε, με τέτοια συνέπεια. Χρησιμοποίησε καταξιωμένους επιστήμονες και μόλις «τρούπωσε» στην εξουσία τους άφησε στα κρύα του λουτρού!
Δεν εκπλήσσομαι, λοιπόν, που ο Μόσιαλος ανακάλυψε ότι «κακώς οι Έλληνες έχουν και δεύτερο σπίτι, όταν οι Γερμανοί και οι Δανοί, με μεγαλύτερο ΑΕΠ, δεν έχουν». Τι λες, ρε Μόσιαλε; Δεν έχουνε, γιατί μόλις τα παιδιά τους γίνουν 18 τους λένε «αουφίντερζεν» και τα ξαναβλέπουνε στο Οκτόμπερφεστ έπειτα από χρόνια! Δεν έχουνε, γιατί δεν υπάρχει αυτό που μας κράτησε όρθιους, μέχρι να μας διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το «δέσιμο» της οικογένειας! Δεν έχουνε τον καημό να ρίξουνε έναν όροφο πάνω απ' το σπιτάκι τους «για τα παιδιά» κι άλλον έναν για «τα εγγόνια». Δεν έχουνε την παράδοση που λέει «να βάλω ένα κεραμίδι πάνω απ'το κεφάλι μου». Γιατί να μας αλλάξεις τις παραδόσεις, κύριε Μόσιαλε; Άσε δε που δεν σε έχει ψηφίσει κανείς και μπήκες στη Βουλή δια της πλαγίας του «Επικρατείας». Μάλλον σε επηρέασε το Λονδίνο, όπου κι εκεί στα 17 τους τα παιδιά λένε «γκουντ μπάι» και βλέπουν τους γονείς σε καμιά κηδεία ή σε κάναν γάμο. Τι να κάνουμε, αγαπητέ; Εμείς αλλιώς μάθαμε κι αλλιώς θέλουμε να ζήσουμε. 
Κι αν θέλαμε γκαουλάιτερ να μας ελέγχει πόσο θα φάμε και πόσο θα πιούμε, θα τον ψηφίζαμε και δεν θα μας τον κάθιζε ο Γιώργος στον σβέρκο. Λάθος δρόμο έχει πάρει ο καθηγητής. Μιλάει λες και του χρωστάμε! Αν δεν κάνουμε λάθος, εκείνος μας χρωστάει, αφού έγινε υπουργός χωρίς να έχει αποφασίσει για τις ικανότητες του ο ψηφοφόρος. Δεν τον βλέπω καλά τον τύπο. Καθόλου καλά... 


Η ΑΚΙΣ 
(Εφ. Δημοκρατια-14/10/2011)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger