Αρχική » » Ντροπή σας!

Ντροπή σας!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή για τον γενειοφόρο υπουργό Ξυλοδαρμού του Πολίτη μια και πριν λίγες μέρες σε συζήτηση στην Βουλή είχε το "απύθμενο" θράσος να χαρακτηρίσει “μικροεγκλήματα” όλη αυτή την τρομακτική βία και εγκληματικότητα που... βιώνει τον τελευταίο καιρό στο πετσί της η Ελληνική κοινωνία!
Η αναίδεια του όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η οργή μας χτύπησε κόκκινο όταν προφασίστηκε ότι για αυτήν την “μικροεγκληματικότητα” φταίνε οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται στις απεργίες και στις πορείες για τα παράνομα και δυσβάσταχτα μέτρα που του φορτώνουν αυτός και η κυβερνοπαρέα του!
Σύντομα κ. υπουργέ η θητεία σας θα τελειώσει αλλά τα άθλια έργα και τα κατάπτυστα λόγια σας, θα σας συνοδεύουν όσο ζείτε! Να είστε λοιπόν σίγουρος ότι οι πολίτες που θα σας συναντούν στην καθημερινότητα σας το λιγότερο που θα κάνουν θα είναι να σας ... ΦΤΥΝΟΥΝ!!!


Ντροπή σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger