Αρχική » , » Η παιδεία στη γΕλλάδα!

Η παιδεία στη γΕλλάδα!


Το SakTsak σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις μετά τις τελευταίες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της παιδείας:

- Τα jumbo περνάνε κρίση. Κανείς δεν αγοράζει πλέον τετράδια, μολύβια, μπογιές αφού υπάρχει το word, το πληκτρολόγιο και το paint.- Οι κυριακάτικες εφημερίδες έχουν... δώρο-ένθετο σχολικά βιβλία σε dvd.
- Το ΦΠΑ στις φωτοτυπίες έχει φτάσει στο 57,5%.- Κυκλοφορούν πειρατικά dvd-λυσάρια και βοηθήματα.- Οι τάξεις του δημοτικού μετονομάζονται από Α', Β'...ΣΤ', σε Taksi 1.0, Taksi 2.0......- Τα dvd που θα μοιραστούν θα έχουν λευκά εξώφυλλα για να γράφουν σε αυτά τα παιδιά στιχάκια, να παίζουν τρίλιζα την ώρα του μαθήματος καθώς και τα κλασικά Ν+Α=L.F.E. κτλ.- Βγαίνουν νέα remixάκια παλιών τραγουδιών με στίχους προσαρμοσμένους στο σήμερα όπως : "και σε πιάνει μια μελαγχολία κλείσε κοριτσάκι τη φωτοτυπία" και "όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο καθόσουνα στο διπλανό desktop και όταν σου έδινα το dvd εσύ μου 'κανες poke.."- Στην Α' Δημοτικού θα υπάρχει υποχρεωτικό μάθημα greeklish.- πα + πι = @- μαύρος-η-ο = Ctrl B- ψάχνω-εις-ει-ουμε-ετε-ουν = Start -> Search

- Η τιμή της Ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού έχει ξεπεράσει στη μαύρη αγορά αυτή της κοκαϊνης.- Κάποια παιδιά κοπήκανε στην αριθμητική γιατί είχε πατηθεί το NumLock και ξεμείνανε και από δάκτυλα... Κάποια άλλα γιατί κατά τη διάρκεια του διαγωνίσματος ανοίξανε το dvd!
- Τα σκονάκια πλέον γράφονται σε flashάκια!- Η φράση που έχει στοιχειώσει εκατομμύρια μαθητών " βγάλτε όλοι μια κόλλα χαρτί" αντικαθίσταται με την: " ανοίχτε όλοι ένα έγγραφο word".- Την ώρα της γυμναστικής τα παιδιά θα παίζουν "Pro", "Fifa", "Rally" κτλ....


SakTsak

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger