Αρχική » » Θα διατηρήσουν την εναλλασσόμενη εξουσία τους;

Θα διατηρήσουν την εναλλασσόμενη εξουσία τους;


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Προσπάθησα να παρακολουθήσω ολόκληρη την εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Πρετεντέρη στο MEGA στις 26/9 αλλά τελικά δεν τα κατάφερα μια και ένιωσα το “στήσιμο” και την μπόχα της κατευθυνόμενης προπαγάνδας που ήθελε να περάσει! Μάλιστα στο σχολιασμό μιας δημοσκόπησης που η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δήλωνε... αντίθετη στις κυβερνητικές αποφάσεις ο "απίστευτος" κ. Ρέππας είπε ότι όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν διαμαρτυρόμαστε για τα δυσβάσταχτα μέτρα εις βάρος μας αλλά, διαμαρτυρόμαστε ... άκουσον άκουσον ... γιατί ... αργούν να τα πάρουν!!!
Απύθμενη υποκρισία, μεγάλη αναίδεια και κατάπτυστη κοροϊδία από τα χείλη ενός υπουργού και μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ που απεικονίζει την “ποιότητα” όλης της κυβερνητικής παρέας!!!
Στο πάνελ ήταν επίσης και ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος με τα λεγόμενα του άφησε να εννοηθεί ότι και αυτοί αν γίνουν κυβέρνηση θα πάνε προς την ίδια κατεύθυνση (δηλ. θα ακολουθήσουν τις επιταγές και τις προσταγές των τοκογλύφων) αλλά με άλλο ... τρόπο!!!
Φίλες/οι εδώ και καιρό τα θεμέλια το δικομματισμού τρίζουν επικίνδυνα και ως πραγματικοί "συνεταίροι" θα σκαρφιστούν διάφορα τεχνάσματα για να διατηρήσουν την εναλλασσόμενη εξουσία τους η οποία ως τώρα περιείχε αλληλοβοήθειες και αλληλοκαλύψεις για τις από κοινού διάφορες άνομες πράξεις και παραλήψεις εις βάρος του λαού μας!!!
Να είστε σίγουροι δε ότι, αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό και απρόβλεπτο στο άμεσο μέλλον, οι κύριοι αυτοί θα ξεπεράσουν τις ψευδεπίγραφες ιδεολογικές τους αντιθέσεις και θα συγκυβερνήσουν για να μας σώσουν τάχατε, από την καταστροφή που μας οδήγησαν … οι ίδιοι!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger