Αρχική » » Φως νερό τηλέφωνο, ναυάγιο σε δόσεις ...

Φως νερό τηλέφωνο, ναυάγιο σε δόσεις ...


Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος

Αγαπητοί κυβερνώντες, εάν σας τελείωσαν οι φαεινές ιδέες φοροαρπαγής, έχω κι άλλες να σας προτείνω... 
Μετά τη ΔΕΗ πιάστε τα νερά στους δήμους! Σας λείπει κανένα δισεκατομμύριο; Βάλτε κανένα πεντακοσάρικο στον κάθε πολίτη και άμα δεν πληρώνει κόψτε του το νερό να πάει από αφυδάτωση…
Μετά καρφώστε και τα παράθυρα στα σπίτια μας να μας κοπεί ο αέρας ο βήχας και η μαγκιά. Επίσης μας περιμένετε στην είσοδο του σπιτιού μας και μας πλακώνετε στα μπουνίδια να σας δίνουμε ότι έχουμε στην τσέπη!
Προσλαμβάνετε τσαντάκηδες με μηχανάκια για να αρπάζουν τσάντες από περαστικές γυναίκες στο δρόμο! Διαρρηκτές να μπαίνουν στα σπίτια να παίρνουν ότι έχει απομείνει , μέχρι τις κατσαρόλες με τις φακές! Επίσης αν το χρέος είναι πολύ μεγάλο και θέλετε κάτι να πουλήσετε ακόμα, μπορείτε να κάνετε ένα σκλαβοπάζαρο, να αρπάζετε τα παιδιά μας να τα στέλνετε στα χαρέμια της αραπιάς… 
Ώρες – ώρες με πιάνει η τρέλα μου και θέλω να βρίσω όσο μπορώ , αλλά σέβομαι το μέσο που με φιλοξενεί! Καλά το ότι τα χρήματα που θα εισπράξετε, (αν τα εισπράξετε), θα φύγουν από την αγορά και θα μαραζώσει πιο πολύ η χώρα και θα μεγαλώσει η ανεργία, δεν σας νοιάζει! Εκείνο όμως που είναι το πιο σπουδαίο είναι το ηθικό και το πρακτικό μέρος της υπόθεσης! 
Σε έναν που παίρνει 400 σύνταξη, θα του στείλεις να πληρώσει 400; Σοσιαλιστικά και ηθικά είναι δίκαιο λεβέντες μου να τον αφήσουμε χωρίς ψωμί και χωρίς φάρμακα να πεθάνει; Αλλά και πρακτικά, ως που νομίζετε ότι μπορεί να φτάσει αυτή η υπόθεση; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Κάτι τέτοια λέγανε και οι παλιοί κομουνιστές! 
Να μην χρωστάει τίποτε η μαμά πατρίδα! Αλλά είχανε γίνει… σαν παχιές ακτινογραφίες όλοι οι πολίτες του Σοβιετικού μπλοκ … Τι να το κάνω εγώ να σώσω μια χώρα , όταν αυτή δεν μπορεί να σώσει την ύπαρξη μου, το παιδί μου, τη δουλειά μου, το σπίτι μου; 
Με ποιο θράσος και θάρρος μου λέτε ότι σχεδόν όσο δούλευα στη ζωή μου δεν είχε καμιά αξία, και μπορεί από στιγμή σε στιγμή να καταρρεύσουν όλα; ΄Ηρθατε όπως και οι προηγούμενοι να μας σώσετε τάχα ο ένας από τον άλλον! 
Τι σκατά κάνετε τόσον καιρό; Επιτέλους αν δεν μπορείτε, είναι πιο τίμιο να παραδώσετε τη χώρα και όλους τους μηχανισμούς της στους δανειστές μας, μπας και εκείνοι έχουν καμιά καλλίτερη ιδέα να δουλέψει η χώρα και να έχουν και αυτοί ελπίδα να πάρουν κάποτε τα δανεικά τους! Αν εξαθλιώσετε τελείως τον Ελληνικό λαό τι περιμένετε από αυτόν στο τέλος; Αποδόσεις στο δημόσιο τομέα, δουλειές και τρεξίματα στον ιδιωτικό η ψυχιατρείο όλοι μας και επειδή δεν θα χωράνε όλοι μέσα να είμαστε στο δρόμο με ένα ματσούκι στο χέρι και όπου σας πετύχουμε …"με του Χριστού την πιστή την αγία να σας αλλάξουμε την Παναγία;"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger