Αρχική » , » Δεν τον σώζει ούτε παπάς

Δεν τον σώζει ούτε παπάς


Βλέπει το κόμμα του να μειώνει δημοσκοπικά τις δυνάμεις του παρά την καθημερινή του παρουσία στα κανάλια. Βλέπει να μην αποδίδουν ούτε κινήσεις, όπως αυτή της προσχώρησης του πλέον κομματογυρισμένου βουλευτή Κιλτίδη (3 κόμματα σε ένα χρόνο). Παρακολουθεί με αμηχανία το γεγονός ότι από τη μέρα αλλαγής ηγεσίας... στη Νέα Δημοκρατία δεκάδες στελέχη του τον εγκαταλείπουν. 
Έτσι ο ρόλος του αρχηγού κωλοτούμπα έχει περιοριστεί πλέον στο πως θα κρατήσει το κόμμα του στα όρια του 3% αλλά και το πως θα ελέγχει την επόμενη των εκλογών το σύνολο της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Και επειδή φοβάται ιδιαίτερα τουλάχιστον 2 βουλευτές του κάνει το παν για να τους στριμώξει.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μάκη Βορίδη ο οποίος εκλέγεται στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Υπόλοιπο). Αρχικά δεν τον έβαλε υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές καθώς όπως είπε ήθελε να τον «προστατέψει». Στη συνέχεια προσπαθεί να φοβίσει τον βουλευτή με διαρροές για δήθεν άλλους «δυνατούς» υποψήφιους στην περιφέρειά του. Τι τη λάμψη του Ψινάκη χρησιμοποίησε, τι τον τέως υφυπουργό Πέτρο Δούκα, τίποτα δεν κατάφερε. Κυρίως δεν κατάφερε να πείσει κανέναν από τους συνομιλητές του στο ότι θα περάσει το 3% έτσι ώστε να πάρει πιθανά μία έδρα και στη συγκεκριμένη περιφέρεια.
Έτσι λοιπόν ενώ απελπισμένος άρχισε να διαρρέει ότι στη συγκεκριμένη περιφέρεια θα είναι υποψήφιος ο ίδιος, βρήκε τη λύτρωσή του στο πρόσωπο του Παπα Τσάκαλου! Θέλει δηλαδή να συσπειρώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του με τη συγκεκριμένη συμπαθητική αλλά κατά τα άλλα γραφική παρουσία. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο αρχηγός κωλοτούμπας είναι ότι δεν είναι αρκετό να αφοδεύσει επάνω του ένα περιστέρι για να του φέρει τύχη καθώς πλέον δεν τον σώζει ούτε παπάς.

Ο α-δέξιος αριστερός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger