Αρχική » , » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας στέλνουμε τη συνημμένη πρόσκληση, που αφορά στην πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών για ίδρυση πολιτικού κόμματος.
Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και Σ.Α. για πολιτική δραστηριοποίηση, απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα, θεωρώντας... υπό τις σημερινές περιστάσεις, ότι τούτο αποτελεί εθνική ανάγκη, μη υπαρχούσης πλέον άλλης διεξόδου. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, βασιζόμενη στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού, από την ιδιαίτερη νομική τους υπόσταση στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους: Αξιωματικοί.
Σκοπός είναι η ίδρυση πολιτικού φορέα, ικανού να εμπνεύσει αίσθημα ικανότητας - ασφάλειας - ελπίδας και προοπτικής στον Ελληνικό Λαό, δια της συνενώσεως όλων των Ελλήνων που επιθυμούν την ανασυγκρότηση της Χώρας για μια εθνική - ανθρωποκεντρική πορεία με γνώμονα την δημοκρατία.
Εάν συμφωνείτε, παρακαλούμε για την ευρεία διάδοση του παρόντος σε εν αποστρατεία αξιωματικούς, όλων των Όπλων και Σωμάτων, όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος.
Στις προγραμματισθείσες συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 15 Αυγούστου 2011, θα υπογραφεί σχετική δήλωση συμμετοχής στην πρωτοβουλία, όπως στην συνημμένη δήλωση.ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger