Αρχική » » Γυμνασμένος άνδρας, με πόδια ποδοσφαιριστή, μεσάνυχτα στο δωμάτιο του Πεταλωτή!

Γυμνασμένος άνδρας, με πόδια ποδοσφαιριστή, μεσάνυχτα στο δωμάτιο του Πεταλωτή!

Θύμα ληστείας μέσα στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε στη Ρόδο έπεσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο κατηγορούμενος φέρεται να «μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα ενός μπαγκαλόου διαμερίσματος όπου διαμένουν η σύζυγος και η ανήλικη κόρη τους και αφαίρεσε ένα i-pod αξίας...200 ευρώ περίπου».
«Ξύπνησα και είδα έναν άνθρωπο να περιεργάζεται τα τσαντάκια της κόρης μου» είπε στους αστυνομικούς ο υφυπουργός Δικαιοσύνης.
Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης εξεταζόμενος ως μάρτυρας κατέθεσε ότι την 13η Αυγούστου περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα μπήκαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν. Γύρω στις 03.10 ξύπνησε και είδε έναν άνθρωπο στο ημίφως με μαγιό άσπρο να είναι σκυμμένος πάνω στην κονσόλα της τηλεόρασης και να περιεργάζεται δύο - τρία τσαντάκια της κόρης του.

Αμέσως, όπως είπε, σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι φωνάζοντας, οπότε το άγνωστο άτομο οπισθοχώρησε και πήγε να φύγει.

Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον κτυπήσει. 

Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν. Ο δράστης, όπως κατέθεσε, τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου.

Ειδοποίησε τη ρεσεψιόν για το συμβάν και έμεινε στον πάνω όροφο, που είναι τα δωμάτια και η εξωτερική πόρτα. Τόνισε εν συνεχεία ότι ο δράστης, όπως μπόρεσε να διακρίνει, ήταν κάτω των 30 ετών, ευκίνητος, γυμνασμένος, με πόδια ποδοσφαιριστή, κοντά μαλλιά και έντονο βλέμμα, στρογγυλό πρόσωπο, ύψος γύρω στο 1,80, φωνή δυνατή και βραχνή.

Οι αστυνομικοί του επέδειξαν φωτογραφίες υπόπτων ατόμων κυρίως του προσωπικού και ξεχώρισε αυτή του 27χρονου τον οποίο είδε και δια ζώσης και τον αναγνώρισε ως τον δράστη της κλοπής.

Ο 27χρονος, όπως έγραψε η εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, κατηγορούμενος για κλοπή ενός i-pod της 13χρονης κόρης του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή στη Λαχανιά όπου παραθέριζε με τη σύζυγο και το παιδί του.

Με απόφαση που εξέδωσε χθες το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου έγιναν δεκτές οι αντιρρήσεις του 27χρονου υπηκόου Αλβανίας E. P. κατά της αποφάσεως απέλασης και κράτησής του αλλά και της εγγραφής του στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων.

Τι προέκυψε από την αστυνομική έρευνα

Από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός αυτός μαζί με άλλους συναδέλφους του βρισκόντουσαν μετά το πέρας της εργασίας τους στο pool bar του ξενοδοχείου μέχρι την 03.00 ώρα περίπου.

Ακολούθως πήγε μαζί με τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο, όπου διαμένουν εντός του ξενοδοχείου και εκεί ο συγκάτοικος του ετοιμάστηκε να κοιμηθεί ενώ ο αλλοδαπός ετοιμάστηκε να μεταβεί σε φίλη του στο Γεννάδι.

Ο αλλοδαπός μετέβη εν συνεχεία στο Γεννάδι και πέρασε το υπόλοιπο της νύχτας οπότε και επέστρεψε περί ώρα 08.30 στο ξενοδοχείο για να αναλάβει εργασία. Σε έρευνα στο δωμάτιό του και στην οικία της συντρόφου του δεν βρέθηκε το κλεμμένο i- pod.

O αλλοδαπός που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα από ηλικία 8 ετών και απασχολείται ως μάγειρας στο ξενοδοχείο, αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος του.

Ο χώρος εργασίας του, όπως έγραψε η τοπική εφημερίδα, είναι κοντά στα δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται τα τελευταία δύο έτη. Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με τους οικείους του, έχει πολλές καταθέσεις, ενώ ο μισθός του αγγίζει τα 1.700 ευρώ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger