Αρχική » , » Να το πούμε στον σημερινό Συνήγορο του Πολίτη;

Να το πούμε στον σημερινό Συνήγορο του Πολίτη;

Γράφει η Μαρίκα Λυσιάνθη
Πολύ νωρίς το πρωί, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Δήμαρχος της πόλης των Αθηνών Γιώργος Καμίνης, εμφανίστηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, και επιχειρηματολόγησε για το σχέδιο…
σκούπα, προκειμένου να απομακρυνθούν από το κέντρο και την πλατεία Συντάγματος, τα αντίσκηνα που έχουν στήσει οι «Αγανακτισμένοι», στα πρότυπα των «Indignados» της Ισπανίας.
Ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη, δυσκολευόταν προφανώς να υποστηρίξει τα… μη υποστηρίξιμα. Και αναζητούσε φράσεις και επιχειρήματα, για να πείσει ότι εκείνος, που εμφανίστηκε ως η πολιτική σύμπραξη της Αριστεράς και του καθεστωτικού Κέντρου (ΠΑΣΟΚ) απέναντι στον Νικήτα Κακλαμάνη, δεν υποτάσσεται στα κελεύσματα της σημερινής Κυβέρνησης του κόμματος που τον επέλεξε προ πολλών ετών για Συνήγορο του Πολίτη, και προ ενός έτους για Δήμαρχο της ιστορικής πρωτεύουσας του ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Φυσικά, ο κ. Καμίνης δεν έπεισε. Κάτι που πιστοποιήθηκε από την επισήμανση των δημοσιογράφων που τον φιλοξενούσαν, ότι με τη ρητορική και τις πρωτοβουλίες του είναι πιο πιθανό να… πλημμυρίσει το Σύνταγμα από πολίτες που θα πάνε να διαμαρτυρηθούν. Αγανακτισμένοι, αυτή τη φορά, και με τον Γιώργο Καμίνη.
Φαίνεται ότι στην εποχή του Μνημονίου, οι πολιτικές αντοχές εξαντλούνται με ταχείς ρυθμούς, όχι μονάχα για τους εκπροσώπους της κεντρικής εξουσίας, αλλά και για τους «άρχοντες» της Αυτοδιοίκησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger