Αρχική » » 4,4% μπροστά η Ν.Δ. - Δημοφιλέστερος αρχηγός ο Γ.Καρατζαφέρης

4,4% μπροστά η Ν.Δ. - Δημοφιλέστερος αρχηγός ο Γ.Καρατζαφέρης

Προβάδισμα 4,4% έναντι του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, δίνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο».
Συγκεκριμένα όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου και εκτίμηση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ...16,2% και 25,6% αντίστοιχα, ενώ η Ν.Δ. 19% και 30%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7% και 11%, το ΛΑΟΣ με 5,8% και 9,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5,3% και 8,5%.
Όσον αφορά στη δημοτικότητα των αρχηγών κομμάτων, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατέγραψε μεγάλη πτώση από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο καθώς από το 35,5% βρέθηκε στο 26,1%, δηλαδή στην έκτη θέση. 
Περισσότερο δημοφιλείς εμφανίζονται ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Γιάννης Δημαράς με ποσοστό 34% και 33,9%. Ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με 29%, ο Φώτης Κουβέλης με 28,4% και ο Αλέξης Τσίπρας με 26,3%. 
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να ανεβεί επάνω από το ψυχολογικό όριο του 32% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε ιδανικό αντιπολιτευτικό περιβάλλον... 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger