Αρχική » , » Σε λίγο θα λέμε: Που είσαι Καραμανλή;

Σε λίγο θα λέμε: Που είσαι Καραμανλή;

Αυτό εδώ το blog, εξ ιδεολογίας αντίθετο στην οικογενειοκρατία, από της δημιουργίας του το 2007, αμέσως μετά τη δεύτερη εκλογή Καραμανλή στην πρωθυπουργία της χώρας, στάθηκε απέναντι στον Καραμανλή και τον κατήγγειλε ως διαχειριστή του συστήματος και όχι ως ηγέτη που θα μπορούσε να σηκώσει το λαό. Όμως δυστυχώς μας περίμεναν χειρότερα.
Μόλις πρόσφατα πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι ότι...
οι δημόσιες δαπάνες σήμερα είναι μεγαλύτερες από αυτές που ήταν όταν έπεφτε η Κυβέρνηση Καραμανλή. Δηλαδή, πρέπει να φωνάξουμε: Που είσαι Καραμανλή;;;;
Τι γίνεται εδώ;;
Μετά από τόσα μνημόνια, τόσα δάνεια από την τρόϊκα, τόσες θυσίες του λαού και παρόλα αυτά οι δημόσιες δαπάνες αυξάνονται;; Που την πάνε τη δουλειά;;
Εντάξει είπαμε ότι το ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να περιορίσει το κρατικοδίαιτο καθεστώς του, αλλά όχι και να το αυξάνει από πάνω!!! Αυτό είναι πρόκληση.
Α, τελικά έχει δίκιο ο Σαμαράς που λέει «και σοσιαλισμός και βαρβαρότητα».
Δηλαδή ρε μάγκες του ΠΑΣΟΚ, πως την είδατε τη δουλειά;; Τι λέτε, θα εξοντώσετε τον λαό και τον ιδιωτικό τομέα, καταχρεώνοντας ταυτόχρονα τη χώρα και τις επόμενες γενιές στην τρόϊκα για να διατηρείτε και μάλιστα να αυξάνετε τον πανάκριβο σοσιαλισμό σας.;;;
Μετά από όλα αυτά, ελπίζουμε να μην έχει κανείς αγωνία για το τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του κρατικοδίαιτου σοσιαλιστικού καθεστώτος σήμερα.


2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ- ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ,
    ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger