Αρχική » , , » Αντιδρούν οι απόστρατοι: «Ο συνδικαλισμός θα διαλύσει τις Εν. Δυνάμεις»

Αντιδρούν οι απόστρατοι: «Ο συνδικαλισμός θα διαλύσει τις Εν. Δυνάμεις»

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΌΤΑΤΗ διαμαρτυρία του για τη, σύμφωνα με πληροφορίες, απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να επιτραπεί ο συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις, έστω και με τη μορφή συμπτύξεως από τους ενδιαφερομένους μη κερδοσκοπικών σωματείων, σύμφωνα με τις… διατάξεις του Αστικού Κώδικα, εκφράζει με χθεσινή ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

«Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές, τότε η απόφαση του Αρείου Πάγου θα σημάνει και την έναρξη υποβάθμισης μέχρι και διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων. Μεγαλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να δοθεί στις γειτονικές μας χώρες που εποφθαλμιούν την κατάρρευση μας για την εφαρμογή των ανθελληνικών τους σχεδίων». Και στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος συνεχίζει, επισημαίνοντας ότι «ο Σύνδεσμος προτείνει στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τις άμεσες ενέργειές τους για τη μη εφαρμογή της εν λόγω αποφάσεως. Η τυχόν πραγματοποίηση της αποφάσεως θα σημάνει την αρχή του τέλους των Ενόπλων Δυνάμεων».

Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επικείμενη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου δεν αφορά κλασικής μορφής συνδικαλιστικά σωματεία, όπως αυτά απορρέουν από την εργατική νομοθεσία, κάτι που δεν επιτρέπεται, αλλά μη κερδοσκοπικής μορφής σωματεία του Αστικού Κώδικα, που δεν μπορούν να απαγορευτούν από τον ελληνικό νόμο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο για Έλληνες πολίτες, όπως είναι οι στρατιωτικοί.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 11/06/2011 – ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ)
(Σ.Λ.)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger