Αρχική » » Σκέφτονται την αποχώρηση οι Αγγελόπουλοι

Σκέφτονται την αποχώρηση οι Αγγελόπουλοι

Περισσότερο ορατό από κάθε άλλη φορά είναι το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι απογοητευμένοι τόσο από την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος, αλλά περισσότερο από την κριτική που έχουν δεχτεί ακόμη κι από τον... κόσμο της ομάδας για τις κινήσεις τους, κάποιες καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ και τη βία στα γήπεδα. 

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ έχουν δώσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ την τελευταία τριετία, αλλά κατάφεραν απλώς να κατακτήσουν δύο Κύπελλα και φέτος αμφισβητήθηκαν από ένα σημαντικό ποσοστό του κόσμου για τη στάση τους κυρίως σε θέματα προστασίας της ομάδας από τη διαιτησία. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βλέπουν να δαπανούν κάθε χρονιά εκατομμύρια ευρώ δίχως ανταπόδοση και τελικά δίχως αναγνώριση, εισπράττοντας στο τέλος της ημέρας σκληρή κριτική. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους, αλλά θα ήθελαν να αναγνωρίζονται και οι προσπάθειες που έχουν καταβάλει, σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς και σε ένα χώρο που δεν υπάρχει προοπτική εσόδων, ακόμη και για την πιο πετυχημένη ομάδα.

Αν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν αποχωρήσουν, θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν με μειωμένο προϋπολογισμό, κάτι που όμως θα ισχύσει για όλες τις ομάδες της Ευρώπης και για τον μεγάλο αντίπαλό τους στην Ελλάδα, Παναθηναϊκό, οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν επίσης εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν από το μπάσκετ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα παραμείνει στη θέση του, ενώ δεδομένη είναι η παραμονή και των Σπανούλη, Τεόντοσιτς, Γκόρντον και Παπανικολάου που έχουν συμβόλαιο. Οι Χαλπερίν και Πελεκάνος, που μένουν ελεύθεροι, όπως και οι Κέσελ, Νίλσεν και Έρτσεγκ που έχουν συμβόλαιο, δύσκολα θα έχουν μέλλον στην ομάδα, ενώ Γλυνιαδάκης και Πρίντεζης θα μείνουν μόνο με χαμηλά συμβόλαια και ο Νεστέροβιτς εφόσον εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και είναι υγιής μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που μένει ελεύθερος, θέλει να συνεχίσει το μπάσκετ και δύσκολα θα παραμείνει, ενώ αν αυτό συμβεί θα γίνει με πολύ λιγότερα από τα 3 εκατ. ευρώ που εισέπραττε ετησίως. Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει συμβόλαιο και αναμένεται να παραμείνει, εκτός κι αν ο ίδιος θελήσει να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ.




(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger