Αρχική » » Σιγά, η Ελλάδα κοιμάται !!!

Σιγά, η Ελλάδα κοιμάται !!!

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος 
Κατ αρχήν πρέπει να διευκρινίσω κάτι. Άλλο η συναίνεση και άλλο η ένεση! Καταλάβατε αγαπητοί μου Τρώες; Τη συναίνεση τη δίνεις εθελοντικά και με την καρδιά σου! Την ένεση την κάνεις αναγκαστικά, άμα σε βρει καμιά αρρώστια (όξω από δω). Συναίνεση ζητάει η κυβέρνησή μας των Βρυξελλών από τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας, για να μας μαυρίσουν κι άλλο τα ...παΐδια. Να κόψουν μισθούς, να πουλήσουμε ό,τι μας απέμεινε, φόρους, αρπαγές,πλιάτσικα κάθε είδους!
Αν κρίνουμε δε από τα προηγούμενα χαράτσια, ποιος πιστεύει ότι θα γίνει κάτι τώρα; Κανένας προφανώς, ούτε κόμματα ούτε η αντιπροσωπεία της κυβέρνησης..που δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς…
Πουλήστε για να σας δώσουμε δάνειο! Η ζητιανιά σε όλο της το μεγαλείο! Γαμώ την τρέλα μου! Πολλές φορές μου έρχεται στο κεφάλι ότι θα ήταν πιο καλλίτερη η χρεοκοπία! Θα είχε και μια παλικαριά, ένα μεγαλείο και μια αξιοπρέπεια! Άφραγκοι όλοι να βράζουμε τα παπούτσια μας να φάμε! Αλλά με το κεφάλι ψηλά! Όχι με το χέρι απλωμένο συνέχεια κάθε μέρα στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ …
Να τα πουλήσουμε όλα; Να διώξουμε και κόσμο από τη δουλειά του, να φτάσουμε την ανεργία 25%, για να πληρώνονται όσοι μείνουν σε μια δουλίτσα; Και μετά από έξι μήνες; Άμα την πατήσετε πάλι; Κατάλαβα.. Στρίβειν δια του αρραβώνος… Εκλογές και την κοπανάτε!
Τι ανάγκη έχει εσάς ο κώλος σας; Βολεμένοι είστε όλοι, και αν δεν είστε, θα έχετε καμιά σύζυγο ματσωμένη που αγάπησε τα γαλόνια της εξουσίας σας! Να πουλήσουμε και τη ΔΕΗ και το Ταμιευτήριο, και τον ΟΠΑΠ! Και μετά τι να πουλήσουμε; Την Πελοπόννησο, τον νομό Αττικής, ή τη Σαντορίνη;
Αγαπητοί μου αν δεν κατεβούμε στο δρόμο όλοι μόνιμα σαν τους Ισπανούς να κλείσουμε ό,τι λειτουργεί και δεν λειτουργεί, δεν πρόκειται να γινει τίποτε. Είμαστε δεκτικοί σε όλα, τα δεχόμαστε σαν κότες τα πάντα, έχουμε αποδεχτεί τη μοίρα μας, έχουμε γίνει τα πειραματόζωα του πλανήτη, και στην ουσία δεν φταίμε σε τίποτε! Ούτε μίζες πήραμε, ούτε λαδωθήκαμε, ούτε λεφτά στην Ελβετία βγάλαμε, ούτε οφ σορ εταιρείες στήσαμε!
Έτσι ακριβώς είμαστε όλοι δέκα εκατομμύρια Έλληνες! Και για 30-40 λαμόγια και 50 πολιτικούς να εκποιήσουμε ότι έφτιαξαν οι πρόγονοι μας με πολέμους με θυσίες, με δουλειά, ιδρώτα και αίμα! Όμως κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και πληρώνουμε τα χρέη του αδίκου! Και όπως είπανε και στην πλατεία της Μαδρίτης οι Ισπανοί, μη φωνάζετε πολύ μην ξυπνήσετε τους Έλληνες!
Καλά μνημόνια και καλά μνημόσυνα …

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger