Αρχική » » Είπαμε να μας δανείσεις , οχι να μας γα...σεις ..

Είπαμε να μας δανείσεις , οχι να μας γα...σεις ..

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Α πα-πα ! Αδέρφια ξεχάστε και την κρίση και τα λεφτά και τα δάνεια! Ξεχάστε τα όλα και φυλάξτε με προσοχή τα οπίσθια σας! Τις γυναίκες σας, τις κόρες, τις πεθερές, τις ξαδέλφες! Με ετούτους που μπλέξαμε πρέπει να πάμε να βρούμε τους παλιούς σιδεράδες! Τι να τους κάνουμε; Μα να μας φτιάξουν τσίγκινα σώβρακα γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά!
Βρε άμα πηδάνε τις καμαριέρες των ξενοδοχείων που δεν τους χρωστάνε τίποτε, φαντάσου εμάς που τους χρωστάμε ένα σκασμό λεφτά… Τι να σας πω ρε αδέρφια; Αν έχει υπογράψει και κανέναν τέτοιο όρο μέσα στο μνημόνιο ο Γιώργος, που πολύ το φοβάμαι, μας βλέπω να αυξάνονται πολύ τα σύνορα της Μυκόνου…
  Βρε τι γαμίκουλες είναι ετούτοι; Καλά η εξουσία πάντα ήταν συνυφασμένη με την ανταλλαγή εξυπηρετήσεων! Θα σε κάνω γραμματέα μου , αλλά να μου κανείς κι εσύ κάτι να μου πέσουν κάτι πετρούλες που έχω στο νεφρό… Εντάξει και πάντα βρίσκεται κάποια πρόθυμη, που για χάρη μιας γερής θέσης, κάνει δήθεν το χούφταλο εραστή! Αλλά ετούτοι είναι πολύ άγριοι! Καμαριέρα μαύρη βλέπουν και να η επιμήκυνση του .. χρέους! Βέβαια όπως κουβεντιάζαμε με έναν φίλο, η κάστα του Στρος Καν φάνηκε καθαρά εδώ και καιρό, με τα όσα έχει πει, αλλά και γενικά με τη συμπεριφορά του! Ξεβράκωσε κυριολεκτικά τον Έλληνα πρωθυπουργό για τα όσα λέγανε, μας έβαλε και όλους τους Έλληνες να κολυμπάμε στα σκατα! Πάλι καλά που δεν είπε ότι μας έριξε και από έναν.. στα πεταχτά για να μας δώσει το δάνειο… Βέβαια οι πολίτες είναι απρόβλεπτοι πολλές φορές, και όχι μονό εμείς οι Έλληνες που και εμείς είχαμε τον απλοχέρη πρωθυπουργό μας! Και οι Αμερικανοί είχαν έναν αντίστοιχο σαβουροπηδίκουλα πρόεδρο, και οι Ιταλοί έχουν αυτόν τον ανεκδιήγητο Μπερλουσκόνι, και οι Γάλλοι μην εκπλαγείτε, αν λίγο γυρίσει κάτι στην υπόθεση να αποθεώσουν και να κάνουν πρόεδρο τους τον Στρος Καν!
Βλέπετε όλα εξαρτώνται και από την υπερασπιστική γραμμή και ικανότητα. Μπορεί να ισχυριστούν ότι η καμαριέρα προσέκρουσε στο πουλί του Καν … Τον είδε τόσο κοτσονάτο, καμπούρη, χοντρό και κοιλαρά και της ανέβηκε η λίμπιντο στο κεφάλι! Άσε που παίζει μεγάλο ρόλο και το γαμημενο το χρήμα! Έτσι και βγάλει τίποτε πλάκες χρυσού, το χρυσό μας ο Στρος, μπορεί να μας πει η καμαριέρα ότι γλύστρισε μόνη της και έπεσε στη χλωρίνη... Με τα λεφτά δεν αγοράζεις αξιοπρέπεια, αλλά όσες βίλλες και αυτοκίνητα θέλεις και εραστή από το Πουερτο Ρικο! Τελειώνω με μια φράση που πρέπει να λεμέ συχνά σε αυτόν τον κύριο από εδώ και στο εξής! Ρε Στρος είπαμε να μας δανείσεις όχι να μας γαμ… σεις …


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger