Αρχική » » Έχουμε καλλίτερες καμαριέρες

Έχουμε καλλίτερες καμαριέρες

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Εδώ και κάτι μέρες με κεντρίζει ένα ζήτημα που κουβεντιάζεται πολύ μεταξύ μας εδώ στην Ελλάδα ! Αν αυτή η υπόθεση με τον Στρος Καν δεν είχε γίνει στις ΗΠΑ αλλά εδώ στην Ελλάδα, τι θα γινότανε; Τι θα γινότανε; Έχετε καμιά αμφιβολία περί αυτού; Πρώτον θα είχε συλληφθει η καμαριέρα γιατί δεν τελείωσε το έργο που της ανάθεσε το αφεντικό! Θα είχε επίπληξη και από το διευθυντή της! 
Δεν ντρέπεσαι μωρή; Ένας καλός πελάτης μπήκε αυτή τη βδομάδα και πήγες να τον στεναχωρήσεις; Θα είχε σταλεί άμεσα άλλη καμαριέρα ακόμα καλλίτερης εμφάνισης και χωρίς τέτοιες οπισθοδρομικές προκαταλήψεις για να τελειώσει …
ότι είχε αρχίσει ο καλός φίλος του πρωθυπουργού μας! 
Το ξενοδοχείο σαν ένδειξη καλής εξυπηρέτησης θα έστελνε σαμπάνιες και χαβιάρια και γαριδοσαλάτες στον κο Καν καθώς και αφρόλουτρα για την επόμενη ..αναδιάρθρωση! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα κατάγγελλε τις σκοτεινές δυνάμεις που επιβουλεύονται τη χώρα και στρατολογούν καμαριέρες να είναι τόσο απείθαρχες στους τροφοδότες χρημάτων της πατρίδας μας! Η αντιπολίτευση θα κατάγγελλε την κυβέρνηση ότι αυτή εξέθρεψε τέτοια φαινόμενα με τους πράσινους συνδικαλιστές της, τους οποίους μιμούνται και οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αφήνοντας ακαθάριστους τους πελάτες από τη μέση και κάτω … 
Το ΛΑΟΣ και αυτό θα κατάγγελλε την κυβερνητική πολιτική στο θέμα της μετανάστευσης λέγοντας χαρακτηριστικά: Ορίστε που καταντήσαμε, μαύρες καμαριέρες σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων! Το ΚΚΕ με τη σειρά του θα αντιδρούσε και αυτό έντονα! Τα πλοκάμια της πλουτοκρατίας και του καπιταλισμού έχουν αφήσει ασύδοτο το κεφάλαιο να διορίζει όποιον να είναι στα ελληνικά ξενοδοχεία. Ανυπακοή και αντίσταση στα ξενόφερτα σχέδια διάλυσης των ξενοδοχείων μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιδρούσε και αυτός λέγοντας ότι είναι ντροπή για τον φεμινισμό μας να βάζουμε παντού καμαριέρες! 
Αν ήταν καμαριέρης θα υπήρχε μια ισορροπία εργασιακή και σεξουαλική … Η Ντορα Μπακογιαννη θα έβγαζε ανακοίνωση ότι πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ καμαριέρας και Στρος Καν. Επιτέλους να δοθεί τουλάχιστον δέκα ευρώ πουρμπουάρ στη δύστυχη τη μαύρη. Επίσης και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έβγαζε ανακοίνωση ότι πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί οι Έλληνες και να δουλέψουμε σκληρά, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και άλλο μαύρο κακό να μην μας βρει! 
Γενικά με λίγα λόγια, αγαπητέ Ντομινικ σου σηκώθηκε λάθος ώρα σε λάθος μέρος! Μα στις ΗΠΑ πήγες κι εσύ να βιάσεις; Έλα στην Ελλάδα που μας έχεις έτσι κι αλλιώς και πληρωμένους και γαμ…νους και πρόθυμους... Δεν έχεις ακούσει, "ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα";


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger