Αρχική » » “Ο Καραμανλής έχασε, δεν κερδίσαμε εμείς”

“Ο Καραμανλής έχασε, δεν κερδίσαμε εμείς”

Γράφει ο Εμμανουήλ Ζερβός
Ο λόγος του Μίμη Ανδρουλάκη ήταν πάντοτε ανατρεπτικός. Γι’ αυτό ο εκάστοτε αρχηγός του κόμματος στο οποίο βρισκόταν ο πάλαι ποτέ θεωρητικός της ανανεωτικής Αριστεράς, ήξερε εκ των προτέρων ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για τις εκρήξεις του.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει εσχάτως με το ΠΑΣΟΚ, καθώς ...ο Μίμης Ανδρουλάκης πυκνώνει τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σχολιάζοντας την πολιτική πραγματικότητα με δόσεις κριτικής για το πολιτικό δυναμικό του Κινήματος, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Όπως για παράδειγμα με τη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», όπου ο Μίμης Ανδρουλάκης προχωρεί σε δυο παραδοχές… ταμπού: Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μοιάζει να έχει χάσει το «feeling» του ηγέτη που έβγαινε στον αφρό των εξελίξεων, καθώς και ότι στις εκλογές του 2009, δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ αλλά… έχασε ο Κώστας Καραμανλής.

«Η νίκη μας του 2009, δεν προέκυψε από το ταλέντο ή από τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ. Ήταν ένα δηλητηριώδες χάπι, που μας χάρισε ο πρώην πρωθυπουργός. Και αυτό δυστυχώς φαίνεται ότι δεν το έχουν καταλάβει ακόμη τα στελέχη του Κινήματος», σχολίασε ο Μίμης Ανδρουλάκης, για να προσθέσει για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Δεν βγάζει πια το άγριο παπανδρεϊκό του ένστικτο, όπως συνέβαινε κάθε φορά που αντιμετώπιζε πολιτικές δυσκολίες, και με είχε εμπνεύσει να τον χαρακτηρίσω δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger