Αρχική » » K.I.Σ. για κυβέρνηση...

K.I.Σ. για κυβέρνηση...


Προεδρικό διάταγμα φαίνεται να απαλλάσσει από τη καταβολή φόρων όσους είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Συγκεκριμένα, το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978) αναγνωρίζει το Κ.Ι.Σ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Eλλάδας) ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και του παραχωρεί δικαιώματα, έτσι ώστε...
στην ουσία να υπάρχει ένα κράτος εν κράτει.
Επομένως, το Κ.Ι.Σ. καρπώνεται τους φόρους των Εβραίων κατοίκων της Ελλάδας κι ακόμη οι επιχειρήσεις και βιομηχανίες εβραϊκών συμφερόντων δεν πληρώνουν ούτε cent στο ελληνικό κράτος. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αγορά, δωρεά κινητής ή ακίνητης περιουσίας και να εισάγει προϊόντα χωρίς να καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο απολύτως τίποτα. Kαμία υποχρέωση λοιπόν, απλά είσπραξη. Δεν είναι γνωστό αν αυτού του είδους η "απαλλαγή" έχει αναιρεθεί. 

Τα συμπεράσματα δικά σας...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger