Αρχική » » Το ΠΑΣΟΚ που (συνεχίζει να) μας αλλάζει τα φώτα…

Το ΠΑΣΟΚ που (συνεχίζει να) μας αλλάζει τα φώτα…

Γράφει η ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ
Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, το κατανυκτικό πνεύμα της οποίας έκανε ακόμη και την Κυβέρνηση που μας έβαλε στο Μνημόνιο, να δώσει τόπο στην οργή, και να υποχωρήσει από το «κομματικό πείσμα» στην Κερατέα. Το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» ωστόσο, είναι εδώ. Για να μας θυμίζει ότι κάποια...
πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και για τίποτα. 
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, με προεξάρχοντα τον κ. Φωτόπουλο, μας ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις. Από τις οποίες και προκύπτει υπαρκτός κίνδυνος… να πέσουν τα φώτα σε ολόκληρη τη χώρα. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, που δυσκολεύεσαι να αποφύγεις τις «μαύρες σκέψεις», οι συνδικαλιστές θέλουν να μας υποχρεώσουν να τα βλέπουμε όλα… μαύρα, και γύρω μας.
Φυσικά, η περίπτωσή τους παρουσιάζεται από το Τύπο ως «μάχη του ΠΑΣΟΚ με τον εαυτό του», υπό την έννοια ότι οι συνδικαλιστές αυτοί ανδρώθηκαν και… ανέβηκαν στην ιεραρχία της παρεμβατικότητας στην ελληνική κοινωνία, χάρη στο Κίνημα… της καρδιάς μας. Σήμερα λοιπόν, είναι το ΠΑΣΟΚ εκείνο που καλείται να τους επαναφέρει στην τάξη.
Θα τα καταφέρει; Μάλλον όχι. Γιατί οι συνδικαλιστές αυτοί, και αρκετοί άλλοι… είναι το ΠΑΣΟΚ. Το διαχρονικό και μοιραίο για την Ελλάδα. Ένα ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να… μας αλλάζει τα φώτα. Αυτή τη φορά μάλιστα, υπάρχει ο φόβος να σπάσουν τους διακόπτες, αντί απλώς να τους κατεβάσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger