Αρχική » » Θα σας πάρουν με τα σάπια φρουτάκια !

Θα σας πάρουν με τα σάπια φρουτάκια !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Το να εισπράξει το κράτος, η κυβέρνηση, κάποια λεφτά για να βγάλει τις υποχρεώσεις της είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ο λαός, ο πολίτης. Τι πρέπει να σας δώσει επιτέλους; Το μισό μισθό του, τις καταθέσεις του, το κομπόδεμά του, την αξιοπρέπειά του, ό,τι του έχει απομείνει; Δεν μπορεί να κρατήσει το ελάχιστο για να ζήσει; Πρέπει να εφαρμόσουμε όλους τους τρόπους που υπάρχουν, για να αφήσουμε τον κόσμο πανί με πανί; Καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, φόροι, περαιώσεις και ό,τι μπορεί να φανταστεί η κοντόφθαλμη σκέψη σας;

Δεν έφτανε ούτε ότι κάθε γειτονιά έχει και από ένα προποτζίδικο – καζίνο που τα ακουμπάνε ένα σωρό κόσμος, κυνηγώντας αυτό που δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, τώρα πρέπει να αμολήσουμε και τα ...φρουτάκια, να εγκλωβίσουμε οποιονδήποτε ευκολόπιστο αγαθό που έχει πάρει το μεροκάματό του να πάει να το καταθέσει στο τζόγο, για να εισπράξει τα κράτος χρήματα; Δηλαδή, αν ισχύει πλέον το ρητό, "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", ρίξτε στην αγορά, στην κοινωνία, ό,τι υπάρχει που φέρνει χρήματα!
Τώρα που δεν πάει καλά το βαμβάκι στους κάμπους, φυτέψτε χασίς και όπιο, εισάγετε και κοκαΐνη, νομιμοποιήστε την και αυτήν! Τι άλλο έχει χρήματα; εμπόριο όπλων; εμπόριο λευκής σάρκας; Όλα νόμιμα για να μαζέψει λεφτά το κράτος να πληρώνει τα χρεωστούμενα που έχουν φορτώσει στο λαό, από τις λοβιτούρες τους και τις μίζες τους!
Βρε σαν δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν σας φτάνουν αυτά που κάνατε σε αυτήν τη χώρα; Δεν σας φτάνει που την κάνατε φτωχή και μίζερη; Πρέπει να την κάνετε τώρα και κλέφτρα χαρτορίχτρα καφετζού που αρπάζει το πορτοφόλι του κάθε χαζού που νομίζει ότι πάει να κάνει την τύχη του; Άμα νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε τη ηνία της χώρας με βάση κάποιους ηθικούς κανόνες και με γνώμονα την προστασία του πολίτη, αλλά σας νοιάζει μόνο η ανόρθωση της οικονομίας πάσει θυσία και με οποιονδήποτε τρόπο, λυπάμαι αλλά αρχίζετε να μοιάζετε με αυτούς που κυνηγάει η αστυνομία σας! Ο διαρρήκτης που μπαίνει στο σπίτι σου και σου τα παίρνει όλα, δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το μαγαζί με τους κουλοχέρηδες και τα φρουτάκια που θα σου τα πάρει με πιο κομψό τρόπο! Και ο κουλοχέρης ληστής, ο διαρρήκτης, ο πορτοφολάς, και ο κλεφτοκοτάς, πάντα κλέφτης είναι, είτε δουλεύει για την πάρτη του, είτε δουλεύει για να πάρει φόρους η κυβέρνηση!
Αν μετά από εκατοντάδες χρόνια παιδείας, και μιας πιο ηθικής και προοδευτικής κοινωνίας, φτάσαμε στο σημείο αυτοί που ψηφίσαμε για να μας κυβερνάνε, να μεταχειρίζονται οποιονδήποτε μέσο για να γεμίσουν τα ταμεία, αδιαφορώντας για τον τρόπο και για το μέσο που θα χρησιμοποιηθεί, λυπάμαι αλλά γυρίσαμε πίσω στη ζούγκλα και στο μεσαίωνα! Μια και καλή και ξεκάθαρα! Αφήστε τις μεθόδους της αρπαχτής και της κακόμοιρης λαμογιάς και γίνετε ξεκάθαροι στο λαό! Αν δεν σας βγαίνει κανένα πρόγραμμα και καμιά προσπάθεια σας δεν φέρνει αποτελέσματα, είναι πιο τίμιο να πείτε την αλήθεια στον λαό μια και καλή! Δεν μπορούμε να βγούμε από τη χρεοκοπία, αποτύχαμε!
Κάθε μέρα και από ένα νέο μέτρο, δεν βγάζει πουθενά! Με κουλοχέρηδες, καζίνα, λέσχες και φρουτάκια, οικονομική πολιτική δεν γίνεται!
Φρουτάκια σάπια στη μούρη σας και γιαουρτάκια μπορεί να αρπάξετε! Έσοδα, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος….




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger