Αρχική » » Πάθαμε Μπακογιαννίτιδα!

Πάθαμε Μπακογιαννίτιδα!

Και εκεί που περιμέναμε την κυβέρνηση να μας εξηγήσει και να υπερασπιστεί το σχεδιο ιδιωτικοποιήσεων έχει παρει σβαρνα τα κανάλια για να μας πείσει για τα καλα του ξεπουλήματος η.....
κ. Μπακογιάννη.

Η δημαγωγός και λαϊκίστρια πολιτικός που τάζει πλουτο στο απειρο μέλλον δια της φτωχειας και της εξαθλίωσης στο χειροπιαστό παρόν (αυτό δεν είναι ο ορισμός της εξαπάτησης του πολίτη;).
Με πια νομιμοποίηση;
Οι ιδέες του νεοφιλελευθερισμού εχουν γνωρισει συντριπτική ήττα απο την ελληνικη κοινωνία οπου όλα τα σχήματα που κατέβηκαν σε εκλογές με σημαία τον νεοφιλελευθερισμο τα τελευταία 30 χρόνια Μανου, Ανδριανόπουλου και τώρα της Ντόρας εχουν πιασει πάτο.
Σοφά ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει τη πλάτη σε μια ιδεολογία που έχει καταστρέψει όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκε ακόμη και τις ΗΠΑ  ( όπου ο Ομπάμα προσπαθεί να φτιαξει ΕΣΥ για να μην πεθαίνει ο κόσμος από την πρωτόγνωρη φτώχεια).
Παρόλα αυτά με την δυναμη που τους δίνουν οι νταβατζήδες των καναλιών, τα λομπι εκ Βρυξελλών και Ουάσιγκτον, και ο πακτωλός των πολυεθνικών οι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμου υπερεκπροσωπούνται όχι μόνο στον τηλεοπτικό χρόνο αλλα και στην κυβερνητική πολιτικη.
Υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας εναντια στα ιδιωτικά μονοπώλια ψηφίζει ο ελληνικός λαός ιδιωτικοποιήσεις, μίζες και ξεπούλημα του βγαίνουν.
Αν αυτό δεν ειναι ο εξευτελισμός καθε έννοιας λαικης κυριαρχίας και δημοκρατίας τι είναι;
Η κ. Μπακογιάννη, οι εκπρόσωποι της αγοράς, οι εκπροσωποι του νεοφιλελευθερισμού, η ντοπια και διεθνή ελιτ των αρπακτικων-επενδυτών και των πολυεθνικών εταιρειών κανουν οτι δεν ακουν το ξεκάθαρο μήνυμα του ελληνικού λαού:
Δεν πουλάμε!
Η τελευταία τους και πιο άθλια κίνηση ήταν η μέσω του Μνημονίου και του κοινοβουλευτικου πραξικοπήματος του ΓΑΠ επιβολη των πολυποθητων "διαρθρωτικών αλλαγών" και του ξεπουληματος της χώρας που βέβαια καμιά σχεση δεν εχει με τους δημοσιονομικούς δεικτες που διαρκώς χειροτερεύουν.
Απέναντι σε αυτη την πραξικοπηματικη εξέλιξη και την καταλυση της συνταγματικής τάξης ο λαός εχει την απάντηση: 
Η Κερατέα δείχνει το δρόμο!
Είμαστε ιδιοκτήτες του τόπου μας!
Οι λαοί είναι πιο δυνατοί από τις εταιρείες!













(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger