Αρχική » » ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ALTER

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ALTER

Απίστευτο κι όμως αληθινό… η σημερινή συνάντηση των εργαζομένων στο ALTER είχε καραμούζες, γιορτινά καπελάκια και κορδέλες. Το μουσικό πρόγραμμα από τα ηχεία του καναλιού ξεκίνησε με τον Σαντιγκάι (ξέρετε τον πιτσιρικά της Μεγάλης εβδομάδας), την Μπεμπέ Λιλί και έφτασε μέχρι και......
τα «χαιρετίσματα στην εξουσία» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Γιορτάζανε τα προβλήματά τους οι άνθρωποι!
Εκτός από την απόφαση που πήραν οι τεχνικοί να ξεκινήσουν για ακόμα μία φορά την επίσχεση εργασίας που είχαν αναστείλει γιατί δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για εξόφληση των δεδουλευμένων τους (τους δώσανε μόνο το δώρο του Πάσχα και ένα 10% του μισθού – τα κονομήσανε πάλι), αποφάσισαν να ξανασυναντηθούνε την Τρίτη του Πάσχα αφού λιγδώσει λίγο το εντεράκι τους για να κανονίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Άντε παιδιά καλή Ανάσταση στις τσέπες σας!!!





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger