Αρχική » » ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ- Δεν εξυπηρετεί πλέον το 6ο Σύνταγμα Πεζικού

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ- Δεν εξυπηρετεί πλέον το 6ο Σύνταγμα Πεζικού


Υπεραμύνθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης της απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου για το οριστικό κλείσιμο του 6ου Συντάγματος Πεζικού στην Κόρινθο. Όπως επεσήμανε, πρόκειται για μια απόφαση "στο πλαίσιο του... επιχειρησιακού εξορθολογισμού των Ενόπλων Δυνάμεων". Ο κ. Μπεγλίτης τόνισε ότι "στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού έχουμε ανάγκη να τοποθετήσουμε τους στρατιωτικούς μας σχηματισμούς εκεί όπου υπάρχουν επιχειρησιακές ανάγκες κι όχι για να εξυπηρετήσουμε πολιτικές και τοπικές σκοπιμότητες. Ως πολιτικός -πρόσθεσε- και κυρίως ως μέλος της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βάζω πρώτα από όλα την άμυνα της χώρας, την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων, την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδος μας και όχι την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων που τις είδαμε δυστυχώς να εμφανίζονται και να επιβάλλονται στο παρελθόν.
Αναλαμβάνω-συνέχισε- την ευθύνη χωρίς vα υπολογίζω το πολιτικό κόστος, χωρίς να κρύβομαι πίσω από τέτοιου είδους πρακπκές". Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κατέληξε λέγοντας ότι "το 6ο Σύνταγμα Πεζικού δεν εξυπηρετεί πλέον ούτε τις ανάγκες της τοπικής Οικονομίας, ούτε τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι η Κορινθία θα πρέπει να είναι υπερήφανη για την Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι και την εγκατάσταση του 747 Τάγματος Μηχανικού που εξυπηρετεί επιχειρησιακούς και κοινωνι­κούς στόχους."



ΕΦ. ΑΥΡΙΑΝΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger