Αρχική » » O Καλλικράτης που γκρεμίζει

O Καλλικράτης που γκρεμίζει

Την ώρα που υπουργοί και γραμματείς σπεύδουν στο εξωτερικό για να προωθήσουν τον τουρισμό μας, η ίδια η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της κάνει ό, τι περνά από το χέρι της για να χτυπήσει τα θεμέλια και τις υποδομές του. Στο νησί μου, την Κεφαλονιά, εδώ και περίπου 26 χρόνια λειτουργεί...
μια διαδημοτική επιχείρηση που κατάφερε να κατασκευάσει ΧΥΤΑ, που δημιούργησε εργοστάσιο βιολογικής προ-επεξεργασίας απορριμμάτων, που ενεργοποίησε όλα τα προγράμματα ανακύκλωσης και εν τέλει έδωσε όχι μόνο στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού την ικανοποίηση ότι ζουν στο πιο καθαρό νησί της Ελλάδας.
Σήμερα, ο Καλλικράτης καταργεί τη διαδημοτική επιχείρηση και στο όνομα των περικοπών και του οικονομικού συμμαζέματος πνίγει έναν πνεύμονα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που απέδειξε ότι μπορεί να δημιουργεί, ότι μπορεί να συμβάλλει και να εγγυάται μια εικόνα του νησιού μας που τη θέλουμε όλοι μας.
Είμαι σίγουρη κ. Ραγκούση ότι δεν έχετε ζυγίσει καλά τα πράγματα διότι, αν το είχατε κάνει, θα λαμβάνατε υπόψη σας ότι τα χρήματα που θα κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο από την προβολή ενός τόσο καθαρού νησιού είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που θα γλιτώσετε κλείνοντας την διαδημοτική επιχείρηση.
Προφανώς δεν έχετε υπολογίσει τον τρόπο που θα προσελκύστε τουρίστες σε ένα βρώμικο νησί, σε ένα νησί όπου σε λίγο καιρό κανείς δε θα μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια και θα συζητάμε τα θέματα δημόσιας υγείας.
Είναι αστείο αν σκεφτεί κανείς ότι ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας από τη Σύρο, επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά με αντικείμενο την ανάπτυξη, τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες, και ταυτόχρονα γκρεμίζεται ό, τι θετικό υπάρχει για την ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών προορισμών. Δε σας ζητώ να κάνετε κάτι για το νησί μου, απαιτώ να σταματήσετε να γκρεμίζετε ό, τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΚΕΡΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger