Αρχική » » Ο Ρέππας στηρίζει Καρχιμάκη για την "περίεργη" πρόσληψή του στο Δημόσιο

Ο Ρέππας στηρίζει Καρχιμάκη για την "περίεργη" πρόσληψή του στο Δημόσιο



Πριν από λίγες ημέρες με κυβερνητική απόφαση έγινε η η μετάταξή του Καρχιμάκη από την «Ολυμπιακή Αεροπορία» σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση στο υπουργείο Υποδομών.Εγινε προφανώς σάλος και ο Ρέππας βγήκε σήμερα να ...καλύψει τον Καρχιμάκη
«Ο κ. Καρχιμάκης δεν πληρώνεται από τη θέση στην οποία έχει αποσπασθεί επειδή είναι βουλευτής. Δεν επιβαρύνει το κράτος με μισθό»
Όταν ερωτάται εάν το νόμιμο είναι και ηθικό, με δεδομένο ότι ο κ. Καρχιμάκης είναι Γραμματέας του ΠαΣοΚ, λέει: «Είπαμε να μην έχουν προνόμια, αλλά όχι και να βρίσκονται σε μειονεκτική θέση».
Και για να είμαστε δίκαιοι το ίδιο έγινε και για την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Βασιλική Τζότζολα. Η οποία όμως δεν δέχτηκε τη θέση και έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Αιφνιδιάστηκα. Το έμαθα από δημοσιογράφους. Οταν άσκησα το δικαίωμα που μου παρείχε ο νόμος 3717/2008 δεν είχα εμπλακεί με την πολιτική. Αυτό συνέβη όταν ασκούσα τη δικηγορία. Δεν ισχύουν άρα τα τότε δεδομένα. Η θέση αυτή δεν με αφορά τώρα... Ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση».

Ο Καρχιμάκης λέξη ακόμα
.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger