Αρχική » » Επεισόδια και ΜΑΤ στην Σύρο κατά την επίσκεψη Παπανδρέου(ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια και ΜΑΤ στην Σύρο κατά την επίσκεψη Παπανδρέου(ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην Ερμούπολη της Σύρο κατά την διάρκεια της εκεί επίσκεψης του Πρωθυπουργού. Μαθητές και φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τις συγχωνεύσεις επιχείρησαν να επιδώσουν στον κ. Παπανδρέου ψήφισμα διαμαρτυρίας και εμποδίστηκαν με...
δακρυγόνα από την αστυνομία και “πολύ ξύλο” όπως μας λένε αυτόπτες μάρτυρες.Εξάλλου, γύρω στα 500 άτομα από εργατικά σωματεία και συλλόγους διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολης, φωνάζοντας συνθήματα όπως “κλέφτες, έξω η Ελλάδα από το ΔΝΤ”.

Να καταδικάσουν τα φαινόμενα βίας, κάλεσε τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
“Το μήνυμά μας είναι ότι θα είμαστε παντού, αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται και θα βρίσκεται παντού για να επιλυθούν τα προβλήματα των πολιτών, εμείς ασκούμε την πολιτική εξουσία και είμαστε κυβέρνηση της χώρας στις πιο δύσκολες μεταπολιτευτικές συνθήκες και κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει αυτήν την κυβέρνηση”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
Ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι δεν θα επιτραπεί η επαναφορά “από καμία μα καμία πολιτική δύναμη” του φαινομένου των “αγανακτισμένων πολιτών, ενώ πρόσθεσε ότι “η ιδεολογία αυτών που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες συνίσταται στο να απομακρυνθούν οι πολιτικοί και ιδίως η κυβέρνηση από τους πολίτες”.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις -”τουλάχιστον αυτές που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο”- να καταδικάσουν ρητά και κατηγορηματικά αυτά τα φαινόμενα “που διαφεύγουν και δεν έχουν καμία σχέση με την εκδήλωση κάποιας διαμαρτυρίας”.
“Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψουμε σε τέτοιους εκβιασμούς και σε τέτοιες -ουσιαστικά- τρομοκρατικές ενέργειες, εμείς δεν φοβόμαστε τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες εργαζόμαστε, άρα όσοι προσπαθούν να επηρεάσουν και τους υπόλοιπους πολίτες ότι αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να διαμαρτυρηθούν, εκτός του ότι είμαι μια πολύ μικρή μειοψηφία, θα πρέπει να αναλαμβάνουν και την ευθύνη για ότι γίνεται και θα γίνεται”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger